O DOKTORU NESTOROVIĆU KOMŠIJE PRIČAJU SLEDEĆE, ODALI GA: Jedan od njih otkrio je velike tajne
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/RTV Pink

otkriće o doktoru nestoroviću

O DOKTORU NESTOROVIĆU KOMŠIJE PRIČAJU SLEDEĆE, ODALI GA: Jedan od njih otkrio je velike tajne

Ćuti, pije smederevku, ume da se našali

Objavljeno:

O dr Branimiru Nestoroviću u Obrenovcu ljudi imaju samo reči hvale. Svi do jednog su se složili da je doktor uvek bio voljan da porazgovara sa svakim koga sretne, da je kao lekar pomogao deci mnogih sugrađana i da je u vreme korona pošasti njegova reč zvučala umirujuće i bila dobrodošla u svakom trenutku.

U bifeu preko puta Nestorovićeve kuće opet samo reči hvale. Vlasnik Rade Antonijević, zvani Čupavi, vadi stare fotografije i pokazuje kako su se nekada davno tu na ulici sakupljali mladići i devojke, među njima i dragi Branimir, koga Antonijević ni pomoću lupe ne može da prepozna na fotografiji.

“Tu je negde Branimir (pokazuje fotografiju uz osmeh). Nema čijem detetu nije pomogao. Na igralištu je često igrao šah, uvek je nosio neke knjige i učio, on i njegov brat su bili najbolji đaci. I žena mu je draga, to su fini i dobri ljudi”, navodi Antonijević.

Kako svedoče i drugi poznanici, poznati pulmolog dođe u Obrenovac da se odmori, tvrde da kada je tu, ne koristi ni telefon, a privilegovani su što su baš oni odrasli zajedno sa čovekom u koga su uprte oči cele Srbije.

Nestorovićev prvi komšija, koji se predstavio kao Rafailović, kaže da ga u poslednje vreme viđa stalno, kao i to da mu je uvek zadovoljstvo da “proturi” koju sa čovekom pored kog je odrastao.

“U doba korone najviše njemu verujem. Odrasli smo zajedno, svi tu, na čaršiji, to je jedan veliki gospodin, uzoran građanin i dobar čovek, drag komšija. Nedeljom stalno ide na pijac, svakoga dana u obližnju prodavnicu i ponaša se kao i svaki drugi običan čovek”, navodi Rafailović.

Komšije kažu da u obližnjoj radnji kupuje voće i povrće, često ga okruže žene i pitaju svašta, a on strpljivo razgovara, a ponekad i posavetuje.

“Ćuti, pije smederevku, ume da se našali dr Branimir”, tvrdi njegov poznanik.

(Espreso / Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.