POSLE ĆE MENI DA PRIČAJU KAKO U BEOGRADU SVI RESTORANI TREBA DA BUDU ZATVORENI! Vesić zagrmeo zbog SKIJALIŠTA
Goran Vesić, Foto: Aleksandra Čolić

ista pravila ne važe za sve

POSLE ĆE MENI DA PRIČAJU KAKO U BEOGRADU SVI RESTORANI TREBA DA BUDU ZATVORENI! Vesić zagrmeo zbog SKIJALIŠTA

Izgleda da ista pravila ne važe za čitavu zemlju

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije sa Kopaonika, gde su redovi za Pančićev vrh i Karaman grebe ogromni, kao da korona ne postoji.

"Kopaonik upravo sada! Izgleda da ista pravila ne važe za čitavu zemlju. Ovo su redovi za Pančićev vrh i Karaman greben! Posle će meni neko da priča kako u Beogradu svi restorani treba da budu zatvoreni! I da se tako štitimo od epidemije. I kako je važno da bude zatvoren kafić sa pet stolova u Resniku ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće", napisao je Vesić.

On je podsetio i na situaciju s početka godine.

"Tako je bilo u januaru i februaru kada se restorani na Kopaoniku i Zlatiboru radili do jutarnjih časova pa su oni koji su bili tamo zarazili pola Srbije. I svi koji se zalažu za zatvaranje svega tada su ćutali! Kao i danas! Jer Kopaonik je očigledno tabu tema a po Beogradu može da se eksperimentiše. Beograđanke i Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora! Većina naših sugrađanki i sugrađana se ponaša odgovorno i nema razloga da plaćaju cenu tuđeg bahaćenja", dodao je on.

Podsetimo, Vesić je ranije danas rekao da će predložiti Kriznom štabu u ponedeljak da ugostiteljski objekti rade do 22 sata.

On je rekao da su vakcinacija i striktno poštovanje mera jedini način da se prevaziđu posledice korona krize koja nije samo zdravstvena, nego je i ekonomska i društvena.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.