GOLD GONDOLA NA ZLATIBORU NEĆE RADITI 10 DANA: Ovo je prvi duži prekid u radu od otvaranja!
Gold gondola na Zlatiboru, Foto: Rina.rs

servisiranje

GOLD GONDOLA NA ZLATIBORU NEĆE RADITI 10 DANA: Ovo je prvi duži prekid u radu od otvaranja!

Gold gondola Zlatibor trenutno je najduža panoramska gondola na svetu, skidajući sa trona kinesku gondolu Tianmen Shun

Objavljeno:

Panoramska Gold Gondola, trenutno najveća turistička atrakcija na planini Zlatibor, zbog planiranog servisiranja neće raditi od 30. marta do 08. aprila i to će biti prvi duži prekid u radu od otvaranja u januaru ove godine.

„U tom periodu izvršiće se nekoliko intervencija na gondoli u sklopu planiranog servisiranja za ovu godinu. Tehničari „Pome“, francuskog proizvođača i isporučioca opreme, uz asistenciju radnika gondole, izvršiće tromesečni i šestomesečni pregled svih stanica i kompletne trase, uz određena sitna podešavanja ukoliko se za tim ukaže potreba. Prvi radni dan je 09. april 2021.godine “, rekli su u JP „Gold Gondola.

Gold Gondola
foto: Rina

Da je zlatiborska Gold Gondola opravdala očekivanja najbolje dokazuju gromni redovi u kojima se tokom prva tri meseca od otvaranja čeka u redovima duže i od sat vremena kako bi se uživalo u vožnji ovom turističkom atrakcijom od centra zlatne planine, pa sve do vrha Tornika.

Vožnja Gold Gondolom traje oko 25 minuta i tokom nje prolazi se kroz živopisne predele netaknutih četinarskih šuma i preko prelepog Ribničkog jezera gde se nalazi i međustanica.

Gold gondola Zlatibor trenutno je najduža panoramska gondola na svetu, skidajući sa trona kinesku gondolu Tianmen Shun, premavšiši njenu trasu za čitavih 1,6 km.

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.