Ove sezone blistaj u svakoj prilici i osvoji svet u svojim novim cipelama
Ove sezone blistaj u svakoj prilici, Foto: Promo

PRAVA OBUĆA

Ove sezone blistaj u svakoj prilici i osvoji svet u svojim novim cipelama

Saznaj šta se krije u novoj #SenoritaxDeichmann kolekciji

Objavljeno:

Čuvena Merlin Monro je rekla “Ako date devojci prave cipele ona može osvojiti svet. “ Da li ste i vi spremni da ovog proleća u svojim novim cipelama osvojite svet? Iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije možete izabrati pravu obuću koja će vam pomoći da se odlično osećate i da blistate ove sezone.

Deichmann
foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj prirode, šetnje i sportskih aktivnosti onda su trendy patike svetlih nijansi ili one malo elegantnije savršen izbor za vas. Milica Pavlović ima pravi smisao za modu, a patike odlično uklapa uz bilo koju odevnu kombinaciju. Patike u svetlijim tonovima možete nositi preko dana, a one elegantnije, u zlatnim i srebrnim, mogu se nositi za večernje šetnje.

Deichmann
foto: Promo

Veliki talas promena se događa svuda u svetu i oko nas ali ono što se sigurno neće promeniti je ljubav žene prema savršenom paru elegantnih salonki. Možda su ih dizajneri, godinama unazad malo modifikovali, dodajući određene boje, dezene i materijale, ali najvećim delom one nastavljaju tradiciju, a žene ih i dalje žele. One su deo outfita svake uspešne poslovne žene, ali i savršen izbor za sve druge prilike u kojima želimo da elegancijom ostavimo jak utisak. U #SenoritaxDeichmann kolekciji možete ih pronaći sa većom ili manjom štiklom.

Deichmann
foto: Promo

Sa toplijim danima počinje i sezona sandala. Njihov dizajn je prilično jednostavan, a visoka peta produžava nogu žene. Modeli iz kategorije glamuroznih sandala odgovaraju nizu stilova od pencil pantalona do lepršavih haljina. Pored toga što su jako atraktivnih dezena, koje se mogu uklopiti u skoro sve kombinacije, njihova udobnost će vas oduševiti. Ukoliko to želiš u njima ćeš biti kraljica podijuma za igru, u stilu prave Deichmann Senorite.

Deichmann
foto: Promo

Novu kolekciju sa potpisom Milice Pavlović možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete je pogledati i na www.deichmann.com.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.