Ceo Novi Pazar traži devojčicu koja spava na trotoaru! (FOTO)
Foto: sandzakpress.net

slika koja boli

Ceo Novi Pazar traži devojčicu koja spava na trotoaru! (FOTO)

Radnici Centra za socijalni rad i Policijske uprave u Novom Pazaru još tragaju za devojčicom, koja je pre nekoliko dana fotografisana dok zavijena ćebetom spava na trotoaru u Ulici 7. jula, nedaleko od magistralnog puta Novi Pazar - Ribarići
Objavljeno:

Fotografiju, koja je izazvala sažaljenje i različite komentare u javnosti, najpre su objavili novopazarski internet-portali, a potom i brojni beogradski i drugi mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Čim smo dobili ovu informaciju odmah smo obišli mesto gde je devojčica spavala, ali tamo je nije bilo. Uz pomoć policije tražimo je već nekoliko dana, ali zasad nemamo nikakvih vesti. Imamo indicija da je žrtva organizovanog prosjačenja, moguće je i da nije iz Novog Pazara. Nastavićemo potragu i ako joj uđemo u trag i pronađemo je zbrinućemo je svakako - istakao je juče Adnan Dizdarević, direktor Centra za socijalni rad u Novom Pazaru.

Slika šestogodišnje devočica koja spava na ulici u Novom Pazaru lomi dušu! (FOTO)

Na trotoaru, gde je devojčica spavala, juče smo zatekli samo ćebe. Niko od komšija nije ništa znao o njoj, niti su je ranije viđali da tu spava. Postoje sumnje da je na trotoaru bila zbog slikanja i da je odmah potom promenila mesto.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica za kojom se traga je romske nacionalnosti, zove se Tina i viđana je kako prosjači po Novom Pazaru u pratnji muškarca za koga sama tvrdi da joj je otac i da je slep.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.