LEČIĆ POŠAO PREMA POZORIŠTU ZBOG SMRTI KOLEGE VLASTE? Prve slike glumca nakon optužbe za SILOVANJE! (FOTO GALERIJA)
Glumac Branislav Lečić, Foto: Nikola Anđić

u crnini

LEČIĆ POŠAO PREMA POZORIŠTU ZBOG SMRTI KOLEGE VLASTE? Prve slike glumca nakon optužbe za SILOVANJE! (FOTO GALERIJA)

Lečić se, bez maske na licu, najverovatnije uputio prema pozorištu zbog smrti kolege Vlaste Velisavljevića

Objavljeno:

Glumac Branislav Lečić, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, izašao je jutros iz stana.

Lečić se, bez maske na licu, najverovatnije uputio prema pozorištu zbog smrti kolege Vlaste Velisavljevića.

Pogledajte kako je Lečić izgledao prilikom izlaska iz stana:

1 / 3 Foto: Nikola Anđić

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Glumica je opisala do detalja kroz šta je prošla:

"Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje", rekla je Danijela i nastavila:

"Ja sam govorila ‘ne’ neprestano, dok god sam mogla", ispričala je Danijela i otkrila do detalja šta se dogodilo te noći:

"Nije prvi put da sam sela s njim u kola, išli smo zajedno, nije bilo ništa neuobičajeno, osim što je te noći, uprkos mojim molbama da me vrati kući, odveo negde gde nisam znala gde sam, to je bilo na obroncima Beograda, u sred noći i tamo me mučio i silovao. Neprestano sam mu govorila 'ne' dokle god sam mogla, to je bilo veliko mučenje, fizičko i seksualno i u jednom momentu nisam mogla da govorim stojim podignem ruke, ridala sam strašno, onda me vratio kući i posle četiri smo igrali predstavu".

Lečić se oglasio povodom optužbi koja je iznela Štajnfeldova i negirao da ju je silovao:

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje."

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.