PUTEVI SRBIJU IZDALI UPOZORENJE: Vozači budite oprezni, moguća poledica na kolovozu!
Putevi, Foto: printscreen/youtube

savet

PUTEVI SRBIJU IZDALI UPOZORENJE: Vozači budite oprezni, moguća poledica na kolovozu!

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni

Objavljeno:

Putevi Srbije upozoravaju vozače da su neprohodni putni pravci Odvraćenica - Preko Brdo i Raška -Kuti - Odvraćenica, a da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Podsećaju na zabranu za šlepere i kamione sa prikolicna deonicama Aljinovići - Sjenica - Novi Pazar, Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Pričević - Pecka, Valjevo - Poćuta - Debelo brdo, Jošanička Banja - Kopaonik, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) - Stolice, Loznica - Zajača - Šarena bukva - Mačkov kamen, Šljivova - Pecka, Mravinjci - Povlenska Kosa, Kraljevo (Kovanluk) - Brezna - Goč i Kopaonik - Rudnica.

Postoji mogućnost formiranja magle deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, a trenutno magle ima na deonici Kalna - Jabučko ravnište, kao i na pojedinim graničnim prilazima.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, a Putevi Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Bonus video:

01:45

VOZAČI OPREZ, SLEDI ODUZIMANJE DOZVOLE? Radi se na izmeni zakona - Staje se na put NASILNIČKOJ vožnji! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.