ON SEDI NA STOLICI, A ONA NA PODU: Fotografija iz predstave gde su glumili Lečić i Danijela zapalila internet! FOTO
Glumica Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić, Foto: Printscreen/Filip Plavčić

glavna tema

ON SEDI NA STOLICI, A ONA NA PODU: Fotografija iz predstave gde su glumili Lečić i Danijela zapalila internet! FOTO

Štajnfeldova optužila je poznatog glumca za silovanje, a u tom trenutku 2012. godine, Lečić je bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom je godinu dana ranije dobio i sina

Objavljeno: 16:16h

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se glumac ponovo oglasio tim povodom.

Štajnfeldova optužila je poznatog glumca za silovanje, a u tom trenutku 2012. godine, Lečić je bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom je godinu dana ranije dobio i sina.

Glumica tvrdi da se nemio događaj desio 7. maja 2012. godine, na obroncima Beograda.

- Te noći on je mene na moje moljenje i plakanje, na moje 'ne', odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao - ispričala je, između ostalog, glumica.

Lečić je 2012. godine bio već dve godine u braku sa voditeljkom Ninom Radulović sa kojom je i aprila 2011. dobio sina Lava. Za vreme porođaja, Lečić je bio uz suprugu, a nakon toga je tri dana slavio. Tada je izjavio da bi voleo da dobije i četvrto dete.

Društvenom mrežom Instagram kruži fotografija iz predstave "Dnevna zapovest" u kojoj su Danijela i Lečić glumili.

Prinudno penzionisano vojno lice, otac sa dva sina, stvara strogi, zatvoreni kućni sistem, psihičko utvrđenje u kojem je i sam nezadovoljan.

- Želimo i red i mir, a s druge strane, pokušavamo da sve te stvari koje nas uznemiravaju artikulišemo ili da pobegnemo od njih - govorio je Branislav lečić o predstavi.

U vojnički organizovan život tri muškarca stiže devojka iz drugačijeg porodičnog koncepta. Ona zapravo spoznaje koliko joj je potrebna ljubav, objašnjavala je tada glumica Danijela Štajnfeld.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.