Gradonačelnik Novog Sada o razvoju tog grada sa predstavnicima kompanije CRBC
Miloš Vučević, Foto: Miloš Vučević Instagram

novi projekti

Gradonačelnik Novog Sada o razvoju tog grada sa predstavnicima kompanije CRBC

Danas su precizirali detalje u vezi sa najvažnijim infrastrukturnim projektom u Novom Sadu

Objavljeno:

Danas smo precizirali detalje u vezi sa najvažnijim infrastrukturnim projektom u Novom Sadu - izgradnjom novog mosta na Dunavu i obilaznice oko Novog Sada, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Na sastanku su prisustvovali predstavnici kineske kompanije CRBC, na čelu sa direktorom Zhang Xiaoyuan, a ponuda ove kompanije je bila najpovoljnija od svih prispelih. Razgovarali smo o idejnom rešenju mosta i njegovom budućem izgledu, a podsećam da je početak radova na gradnji ovog novog mosta planiran za kraj ove godine, da će se nalaziti u produžetku Bulevara Evrope u Novom Sadu i da će se tako omogućiti spajanje trase sa Fruškogorskim koridorom, čija izgradnja počinje u maju. Iskoristio sam priliku da porazgovaramo o Fruškogorskom koridoru, jer on povezuje sremske opštine, a nastavlja se i na autoput Ruma-Šabac i predstavlja veliki projekat od nacionalnog značaja. Takođe, s kineskim prijateljima bilo je reči i o izgradnji centralnog postrojenja gradskog prečišćivača otpadnih voda, leve obale na lokaciji između starog Kaćkog puta i puta E-75 Beograd – Subotica, na lokalitetu ”Sever IV”.

Uz pomoć naših kineskih prijatelja i nesebičnu podršku države, Grad Novi Sad ide napred i u ovim tako teškim vremenima po ceo svet.

Nećemo stati, razvoj "Novog Sada je naša misija!

(Espreso / Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.