PADAVINE IZAZAVALE HAOS! Duge kolone na graničnim prelazima, na Bezdanu se čeka i do 420 minuta
Foto: Profimedia

VOZAČI I PRAVILA ZIME

PADAVINE IZAZAVALE HAOS! Duge kolone na graničnim prelazima, na Bezdanu se čeka i do 420 minuta

Sneg trenutno pada na Zlatiboru, Kopaoniku i Crnom Vrhu vožnja na ovim putevima je zahtevnija upotreba zimske opreme obavezna

Objavljeno:

BEOGRAD - Padavine su uglavnom prestale sem na zapadu i jugoistoku Srbije gde vozače očekuje kiša i susnežica u nižim, a sneg u planinskim predelima.

Sneg trenutno pada na Zlatiboru, Kopaoniku i Crnom Vrhu. Vožnja na ovim putevima je zahtevnija upotreba zimske opreme obavezna, pa Automoto savez Srbije vozače, a posebno one koji upravljaju teretnim vozilima i autobusima upozorava i na povremeno jači severozapadni vetar na putevima u negotinskoj krajini i na planinama.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a isto je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Prema informacijama Uprave granične Policije od 17 i 15 časova na teretnim terminalima se čeka i to na Batrovcima na izlazu iz zemlje 120 minuta, na Bezdanu 420 minuta, na prelazu Šid 60 minuta. Na Horgošu teretna vozila čekaju na izlazu 180 minuta, a na Kelebiji 300 minuta.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.