OPREZ GRAĐANI NA INSTAGRAMU HARA PREVARA: Ne uplaćujte 4.000 dinara, Državna lutrija Srbije upozorava!
Foto: Profimedia

PREVARA VEKA

OPREZ GRAĐANI NA INSTAGRAMU HARA PREVARA: Ne uplaćujte 4.000 dinara, Državna lutrija Srbije upozorava!

Prevara koja se na ovaj način nudi igračima je prijavljena nadležnim organima, a mi molimo da naši igrači ne nasedaju na ovu vrstu lažnih, kriminalnih profila - navode iz Državne lutrije

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto. Međutim, reč je o prevari, a o svemu su obavešteni nadležni organi.

Obaveštavamo javnost da se 24. februara 2021. godine na društvenoj mreži Instagram, pojavio profil koji navodno za uplatu od 4.000 dinara garantuje sigurnih pet pogodaka u igri Državne lutrije Srbije Loto.

Prevara koja se na ovaj način nudi igračima je prijavljena nadležnim organima, a mi molimo da naši igrači ne nasedaju na ovu vrstu lažnih, kriminalnih profila - navode iz Državne lutrije.

Instagram profil koji se bavi ovom prevarom je instagram.com/loto.brojevi/

Uveravamo sve igrače Državne lutrije Srbije da ćemo uvek reagovati na ovakve prevare i učiniti sve da se naši igrači ne dovode u zabludu i da ne budu prevareni.

Pozivamo vas da kao i do sada nastavite da igrate svoje srećne brojeve, jer samo oni mogu da vas dovedu do dobitka. Loto fond u ovom kolu iznosi 2.300.000 evra i mi sa nestrpljenjem očekujemo novog Loto milionera - navode iz Državne lutrije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.