SAKUPLJEN JE NOVAC ZA LEČENJE MALOG FILIPA (11): Majka ipak strahuje, NE ZNAMO DA LI ĆE NAM OVA CIFRA BITI DOVOLJNA
Kako je majka Jelena kazala, veliki je broj poruka stigao za 24 sata, Foto: Printscreen/Instagram

SVI SE NADAJU OZDRAVLJENJU

SAKUPLJEN JE NOVAC ZA LEČENJE MALOG FILIPA (11): Majka ipak strahuje, NE ZNAMO DA LI ĆE NAM OVA CIFRA BITI DOVOLJNA

Kako je majka Jelena kazala, veliki je broj poruka stigao za 24 sata

Objavljeno:

Jedanaestogodišnji dečak iz Smedereva Filip Ivanović čijem se ozdravljenju nadaju građani slažući donaciju na donaciju i poruku na poruku, može da nastavi svoje lečenje u inostranstvu. Kako je majka dečka potvrdila za Telegraf.rs, sakupljeno je 250.000 dolara, koliko je za sada bilo navedeno kao potrebna suma.

Kako je majka Jelena kazala, veliki je broj poruka stigao za 24 sata.

- Bogu hvala, za sada ima dovoljno novca. Ukupna cifra je bila 250.000 dolara. To je, naravno, sada za početak. Mi još uvek ne znamo šta nas dalje čeka i da li će nam ova cifra biti dovoljna ili će biti potrebno još - navela je.

Kako nam je kazala, Filip danas počinje sa hemioterapijama, ali nastavlja da uzima i biološki lek. Ukoliko bude potrebno, uslediće i zračenje. Zavisno od vrste zračenja znaće se da li je ovo novac koji je dovoljan za lečenje dečaka.

Terapija kojoj je do sada bio podvrgnut dala je rezultate, jer su se tumori toliko smanjili da ih je trenutno nemoguće operisati. Ipak, kako su roditelji dečaka u televizijskom gostovanju na TV Prva naveli, eventualna operacija moguća je kasnije. Tbog svega toga, rekla nam je majka, račun i dalje nije zatvoren.

- U slučaju da ova terapija ne deluje, moraće da mu rade transplantaciju matičnim ćelijama iz pupčane vrpce, to će koštati mnogo više. Ovo što su ljudi učinili za dva dana je čudo. Molimo vas da i dalje ostanete uz nas - apelovao je na građane uz izraze zahvalnosti za iskazanu solidarnost: - Hvala svima koji su uz Fiću u ovoj borbi.

Dečak je inače, prvu bitku izvojevao prošlog leta, nakon što mu je 2019. godine dijagnostikovan sarkom mekog tkiva. Vrtativši se iz inostranstva u Srbiju, već na prvoj kontroli uočene su metastaze na plućima. Porodica potom odlazi u Ameriku, gde su inovativna medicinska rešenja dala prve rezultate.

Pomozimo Filipu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 699 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human699 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-552142-22

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004245.8 IBAN: RS35160005400004245884 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.