IZNAJMILI STAN NA DAN ZA KORONA ŽURKU: Komunalna zatekla 14 ljudi, slede krivične prijave, a za goste novčane kazne
Što se tiče ugostiteljskih i ostalih objekata u Valjevu kojima rad od petka uveče nije bio dozvoljen, Foto: Damir Dervišagić

ludilo mozga

IZNAJMILI STAN NA DAN ZA KORONA ŽURKU: Komunalna zatekla 14 ljudi, slede krivične prijave, a za goste novčane kazne

U stanu je, zabavljajući se uz piće i muziku, zatečeno 14 osoba

Objavljeno:

Komunalna milicija u Valjevu sinoć je prekinula korona žurku u iznajmljenom stanu u širem centru grada. "Domaćinima" slede krivične prijave, a za 12 gostiju novčane kazne.

Posle rasturanja okupljanja 37 učesnika zabave sa sve živom muzikom pre nedelju dana u jednom ugostiteljskom objektu, komunalni milicajci sinoć su, nakon prijave građana da čuju buku, intervenisali u stanu iznajmljenom na dan u širem centru Valjeva.

U stanu je, zabavljajući se uz piće i muziku, zatečeno 14 osoba, a organizatori okupljanja bili su mladić i devojka koji su od vlasnika iznajmili stan na 24 sata. Protiv njih, nakon što su milicajci kontaktirali nadležnom tužioca, biće podnete krivične prijave zbog kršenja Zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti, dok su njihovim “gostima” izrečene prekršajne novčane kazne zbog kršenja epidemioloških mera.

Što se tiče ugostiteljskih i ostalih objekata u Valjevu kojima rad od petka uveče nije bio dozvoljen, komunalna milicija nije otkrila nijedan koji je kršio tu odluku.

Bonus video:

20:17

CENTRALNI DNEVNIK 13.03.2021.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.