ŠTA ĆE BITI SA SPORTSKIM I KULTURNIM DEŠAVANJIMA ZA VIKEND? Detaljan spisak mera Kriznog štaba
Detaljan spisak mera Kriznog štaba, Foto: Kurir.rs

OBRATITE PAŽNJU

ŠTA ĆE BITI SA SPORTSKIM I KULTURNIM DEŠAVANJIMA ZA VIKEND? Detaljan spisak mera Kriznog štaba

Epidemiološka situacija je vanredna, rekao je Gojković

Objavljeno:

Na predlog medicinskog dela, Krizni štab doneo je odluku da za vikend sve bude zatvoreno, izuzev prehrambenih objekata, apoteka i benzinskih pumpi, saopštio je posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Takođe, sve manifestacije su ovog vikenda suspendovane.

– Tokom vikenda se neće održavati ništa što je vezano za kulturu – rekao je Gojković, dodajući da će pojedine sportske manifestacije održati, ako otkazivanje ne dozvoljava sistem takmičenja, ali bez publike.

Gojković je rekao i da se sledeće nedelje nastavlja onlajn nastava u srednjim školama, kao i da će na onlajn nastavu preći i stariji razredi osnovnih škola.

Epidemiološka situacija je vanredna, rekao je Gojković.

Medicinski deo Kriznog štaba tražio je danas da se mera zatvaranja, koja će važiti za vikend, poruduži i traje 14 dana ili 21 dan, preneo je novinarima pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i dodao da će se o eventualnom produženju trajanja mera odlučivati u ponedeljak.

Gojković je odgovarajući na pitanja medija posle sednice Kriznog štaba rekao da taj zahtev nije nikakva tajna, kao i da će tokom vikenda biti obavljene konsultacije, dok će odluka o eventualnom produženju mera biti doneta u ponedeljak.

Dodao je da je uvažen predlog medicinskog dela Kriznog štaba i da je zato i odlučeno da se tokom vikenda sve zatvori, osim prehrambenih objekata, apoteka i benzinskih pumpi.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.