DA LI SE U SRBIJI POJAVIO JOŠ NEKI SOJ KORONE? Dr Gojković odgovorio na pitanje koje zanima sve
Pokrajinski sekretar Zoran Gojković, Foto: Printscreen Kurir TV

KORONA VIRUS

DA LI SE U SRBIJI POJAVIO JOŠ NEKI SOJ KORONE? Dr Gojković odgovorio na pitanje koje zanima sve

Krivac za ovo što nam se sad dešava je korona virus, sve moguće njegove mutacije, ali smo najveći krivci mi koji se ne pridržavamo mera - rekao je Gojković

Objavljeno:

Pokrajinski sekretar Zoran Gojković odgovorio je danas na pitanje da li su se u Srbiji pojavili i drugi sojevi korona virusa, osim britanskog.

- Krivac za ovo što nam se sad dešava je korona virus, sve moguće njegove mutacije, ali smo najveći krivci mi koji se ne pridržavamo mera. Verovatno cirkulišu i drugi sojevi, ali to u ovom trenutku nije toliko važno. Rade se ispitivanja, nije na meni o tome da govorim. Naši virusolozi to prate.

Pokrajinski sekretar Zoran Gojković, koji se obratio nakon sednice kazao je da je epidemiološka situacija vanredna, da imamo sada već jedan vremenski period blagog povećanja broja novih zaraženih ali da se očekujemo da će taj broj rasti.

On je rekao da je doneta odluka da predstojeći vikend prema kojima u subotu i u nedelju ništa neće raditi osim prodavnica prehrane, apoteka, zdravstvenih ustanova, benzinskih pumpi za točenje goriva, kioska i dostave hrane.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.