VAMA KOJE NAŠ SVET ČINITE LEPŠIM I HUMANIJIM: Predsednik opštine Grocka obišao kovid ambulante i čestitao Dan žena
Dragan Pantelić u poseti Kovid bolnice, Foto: Printscreen

DRUŠTVO

VAMA KOJE NAŠ SVET ČINITE LEPŠIM I HUMANIJIM: Predsednik opštine Grocka obišao kovid ambulante i čestitao Dan žena

- Vama koje naš svet činite lepšim i humanijim čestitam praznik sa iskrenim poštovanjem

Objavljeno:

Predsednik gradske opštine Grocka, Dragan Pantelić zajedno sa saradnicima obišao je Kovid ambulante u Kaluđerici, Begaljici i Vinči.

Prilikom obilaska uputio je čestitke povodom 8.marta, Dana žena.

- Vama koje naš svet činite lepšim i humanijim čestitam praznik sa iskrenim poštovanjem. Posebno se ovoga puta obraćam doktorkama i medicinskim sestrama zbog hrabre i požrtvovane borbe protiv pandemije Korona virusa. Borbe koja traje svakodnevno, nesmanjenim intenzitetom. Hvala vam za veliku snagu i veliko srce! Srećan 8. mart - izjavio je predsednik GO Grocka.

1 / 1 Foto: Printscreen

Takođe, Veće gradske opštine Grocka na sednici održanoj dana 05. marta, donelo je zaključak o nagrađivanju jednokratnim davanjem medicinskog i nemedicinskog osoblja zaposlenog u Domu zdravlja Grocka, koji su tokom pandemije virusa ''COVID-19'' učestvovali u spašavanju ljudskih života i pružanju adekvatne zdravstvene zaštite građanima.

Nagrađivanje-jednokratnim davanjem se dodeljuje radnicima koji su angažovani na radu sa kovid pacijentima a u cilju suzbijanja pandemije virusa i to u iznosu od po 5.000,00 dinara u znak zahvalnosti i požrtvovanosti.

Međunarodni dan žena predsednik je čestitao i svim dama koje su zaposlene u opštinskoj upravi i javnim preduzeća. Tom prilikom poželo im je puno uspeha na poslovnom i privatnom planu i uručio im cveće.

Bonus video:

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media