KC NIŠ SE OPROSTIO SA MLADIM DOKTOROM KOJI JE PREMINUO OD KORONE! Dirljiva poruka uzdrmala je celu zemlju
Boban Rajković, Foto: Foto: Facebook/Boban Rajković

tragedija

KC NIŠ SE OPROSTIO SA MLADIM DOKTOROM KOJI JE PREMINUO OD KORONE! Dirljiva poruka uzdrmala je celu zemlju

Na žalost, krajem decembra prošle godine mu je dijagnostikovana akutna i veoma teška bolest jetre

Objavljeno:

Doktor Boban Rajković preminuo je u 32. godini. Povodom smrti mladog lekara oglasila se uprava niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

- Sa velikom tugom, nevericom i žaljenjem primili smo vest da je naš mladi kolega, doktor Boban Rajković, preminuo u Kovid bolnici u Batajnici. Naš mladi kolega primljen je u UKC Niš kao jedan od najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta u Nišu i započeo je sa radom na Klinici za gastroenterologiju i hepatologiju pre dve godine. U aprilu i maju prošle godine bio je uključen u lečenje kovid pacijenata, nakon čega je nastavio rad na matičnoj klinici i nije imao dalji kontakt za pozitivnim pacijentima.

- Na žalost, krajem decembra prošle godine mu je dijagnostikovana akutna i veoma teška bolest jetre zbog čega je početkom januara ove godine upućen na dalju dijagnostiku i lečenje u UKC Srbije. Njegove kolege su stalno bile s njim u kontaktu. Sredinom februara je utvrđeno da je pozitivan na virus Kovid 19, nakon čega je prebačen u Kovid bolnicu u Batajnici gde je i preminuo pre dva dana. Izgubili smo vrednog i perspektivnog mladog doktora, saučestvujemo u bolu njegove porodice - navedeno je u saopštenju niške bolnice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.