PREDSTAVLJEN PAKET VIBER STIKERA, RODNA RAVNOPRAVNOST: Mihajlovićeva poslala jaku poruku!
Zorana Mihajlović, Foto: Kurir TV

Poklon za Dan žena

PREDSTAVLJEN PAKET VIBER STIKERA, RODNA RAVNOPRAVNOST: Mihajlovićeva poslala jaku poruku!

Stikeri "Rodna ravnopravnost" će biti besplatni za preuzimanje

Objavljeno:

Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost predstavilo je danas svoj prvi paket Viber stikera "Rodna ravnopravnost" u susret Međunarodnom danu žena, sa ciljem da široj javnosti predstavi načela i ciljeve rodne ravnopravnosti koristeći moderna sredstva komunikacije.

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović podsetila je da je Srbija u prethodnih nekoliko godina uradila mnogo u rodnoj ravnopravnosti i istakla da je "naš cilj društvo jednakih mogućnosti za žene i muškarce, da stvorimo jednake uslove da rade i žive, napreduju i razvijaju se".

"U susret ovogodišnjem 8. martu u saradnji sa aplikacijom Viber, kroz popularne stikere i zajednicu, želimo da pošaljemo jasnu poruku ženama da se ne odriču borbe koju su u naše ime i za naša prava započele žene pre više od jednog veka, ali i muškarcima da u tu borbu uđu zajedno sa nama ženama", rekla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Navodeći da nema razvoja i napretka jednog društva ako svi njegovi članovi nemaju jednake mogućnosti, ona je podvukla da su žene bile, jesu i treba da budu nosioci promena u društvu koje teži većoj rodnoj ravnopravnosti.

Daniela Ivanova, Menadžerka za razvoj poslovanja za region Evrope kompanije Rakuten Viber rekla je da je ta kompanija ponosna što i na ovaj način podržava principe i ciljeve rodne ravnopravnosti u Srbiji i širom sveta.

"Ovi simpatični stikeri nose snažnu poruku o važnosti rodne ravnopravnosti za društvo, vrednosti koje mi u potpunosti podržavamo, i sigurni smo da će njihova viralnost i funkcionalnost naše platforme stvoriti auditorijum za zanimljivu i korisnu široku društvenu komunikaciju velikog broja članova u Viber zajednici "Rodna ravnopravnost!", navela je Ivanova.

Stikeri "Rodna ravnopravnost" će biti besplatni za preuzimanje i korisnike Vibera će voditi direktno ka članstvu u novootvorenoj Viber zajednici "Rodna ravnopravnost" u kojoj će redovnim, zanimljivim i korisnim sadržajima moći da se upoznaju sa aktivnostima Koordinacionog tela u ovoj oblasti.

Paket Viber stikera "Rodna ravnopravnost" od 8.marta može se preuzeti na linku .

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.