POČINJE IZRADA NOVIH LEGITIMACIJA ZA PREVOZ: Poznata i NOVA PRODAJNA MESTA!
Javni prevoz, Foto: Profimedia

noviteti

POČINJE IZRADA NOVIH LEGITIMACIJA ZA PREVOZ: Poznata i NOVA PRODAJNA MESTA!

Penzioneri mlađi od 65 godina, pored popunjenog zahteva i fotografije, treba da daju na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije...

Objavljeno:

U skladu sa faznim prelaskom na elektronski način plaćanja prevoza u autobusima JGSP "Novi Sad", od danas počinje prijem zahteva za izradu NSMART mesečnih građanskih kartica, za đake i studente, kao i za penzionere mlađe od 65 godina.

Zahtevi za izradu kartica mogu se preuzeti na sajtu www.gspns.rs, ili i na prodajnim mestima ovog preduzeća. Zahtevi se primaju na kioscima na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju. Za izradu kartice učenicima i studentima je potreban zahtev overen u školi, odnosno fakultetu, pasoš, indeks ili lična karta na uvid i fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra. Građani treba da popune zahtev za izdavanje kartice i da prilože fotografiju veličine 3 x 2,5 santimetra.

Penzioneri mlađi od 65 godina, pored popunjenog zahteva i fotografije, treba da daju na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije. Izrada kartice košta 375 dinara.

Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih, đačkih i studentskih, kao i penzioneri mlađi od 65 godina, moći će na prodajnim mestima gradskog prevoznika da kupuju mesečne dopune isključivo karticama. Stare mesečne karte za pomenute kategorije prestaju da važe 31. marta.

Korisnici radničkih pretplatnih karata za sada će markice da kupuju po starom.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.