NAJNOVIJE INFORMACIJE: Ana Bogdan je viđena sinoć u Vrčinu, pa onda u Grockoj, porodica APELUJE na sve koji je vide
Nestala Ana Bogdan, Foto: Foto: Facebook/printscreen

potraga u toku

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Ana Bogdan je viđena sinoć u Vrčinu, pa onda u Grockoj, porodica APELUJE na sve koji je vide

Kako njeni prijatelji govore u Vrčinu su danas ispitani i vozači autobusa, a na uličnim kamerama Vrčina od Ane nema ni traga ni glasa

Objavljeno: 15:39h

Ana Bogdan (31) iz Vrčina nestala je juče oko 11 sati ujutru kada je izašla iz svog porodičnog doma i bez telefona i dokumenata uputila se u nepoznatom pravcu, ostavivši u kući dvoje dece i supruga Dejana.

Kako je za Espreso rekla njena rođaka Tanja Bogdanović Ana je poslednji put viđena u porodičnoj kuči juče ujutru.

" Ana je nestala pravo iz kuće, dobili smo informaciju da je viđena ovde u Vrčinu, a zatim i u Grockoj, jedino što je u našoj moći građanskoj jeste da se obavesti poliicija, mi smo na vreme prijavili nestanak, a da li su oni krenuli u potragu, to još ne znam.

Kako nam je ona rekla Ana ima dvoje dece i supruga koji intenzivno traga za njom, a kada je izašla iz kuće sa sobom nije ponela ni dokumenta ni telefon.

Kako njeni prijatelji govore u Vrčinu su danas ispitani i vozači autobusa, a na uličnim kamerama ovog mesta od Ane nema ni traga ni glasa.

Podsetimo, u trenutku nestanka Bogdanov je imala na sebi sivi bade mantil, roze porodiljsku spavaćicu, crne helanke i crne patike, ukoliko je prepoznate i vidite na ulici pozovite ovaj broj telefona 0648853552 ili policiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.