JA SAM ZVEZDA, NE ZANIMAJU ME IGRAČKE KOJE IMAJU MOJI DRUGARI: Upoznajte sjajnu Astru iz plemena SAMOJED!
Stradala je i po koja saksija jer volim da se igram i u blatu, Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

espreso ljubimac

JA SAM ZVEZDA, NE ZANIMAJU ME IGRAČKE KOJE IMAJU MOJI DRUGARI: Upoznajte sjajnu Astru iz plemena SAMOJED!

Stradala je i po koja saksija jer volim da se igram i u blatu

Objavljeno:

Marko je imao želju da njegova Zvezda bude deo porodice Espreso ljubimaca. Ovo je ljumac koji svakom prolazniku izmami osmeh na lice, predstavljamo vam Astru.

,,Moje ime je Astra i dolazim iz plemena Samojed!

Napunila sam godinu pre mesec dana i dobila sam krajnje neobičan poklon - tortu od kobasica. Kada sam bila mala poklonili su me nekom smešnom tipu, kog sam maltretirala 7 noći i nisam prestajala da plačem (hehehe, morao je da me mazi po celu noć).

Astra
foto: Privatna arhiva

Da je znao šta ga čeka sa mnom, verovatno bi on plakao a ne ja (kakav luzerrrrr). Ako me pitate koja mi je omiljena hrana, šta vam to znači ja znam samo šta su dobre kobaje, postoji nešto drugo? O čemu pričate?

Kada sam bila mala nisam htela ništa da jedem, Marko je probao sa kobajom i više nikad nisam prestala da ih jedem – nije zdravo, ali svi ih jedemo, koga briga šta je zdravo? Vidite, zovem se Astra čula sam da to na latinskom znači Zvezda i ja se zaista tako ponašam, jako sam specifična i mene ne zanimaju igračke koje imaju moji drugari, ne, ne, JA SAM ZVEZDA!

Astra
foto: Privatna arhiva

Obožavam da grickam, pa mi je omiljena igračka Markova ruka (grickam da ne boli) i hmmm neću vam sada baš otkriti sve. Ponovo se vraćam na period kada sam bila mala, Marko je želeo da ja budem kućni pas i napravio mi je pravi mali raj u kući, ali meni je tamo stvarno bilo toplo! Marko je posle par dana to shvatio i napravio mi je novi dom u dvorištu koji obožavam. Imam mnogo drugara i svi moraju da me slušaju, inače, ne želim da se družim sa njima. Najviše volim drugare sa školskog igrališta, svi su mali kao ja i idu u školu. Đole mi stalno daje plazma keks iz džepa, Simona i Marta me šetaju i maze i prave smo male dame, a imam i još jednog Đoleta koji želi da idem sa njim u lov.

Moje omiljena tema, moja porodica. Moju porodicu čine: Marko, njegova mama Goca i tata Radovan. Nemojte me pitati ko mi je omiljen član, Marka obožavam i često mu dajem časove ljubavi, napredovao je i naučio kako treba voleti.

Astra
foto: Privatna arhiva

On je ludi tip, radi kao PR i stalno bi me slikao i kačio na društvene mreže – kaže da to radi zato što mu devojke stalno odgovaraju na moje slike. Volim da skačem po njemu i da ga grickam, sada sam ljuta na njega zato što se preselio od kuće i dolazi samo vikendom, tako da se trudim da ga grickam malo jače!

Baba Goca mi se nije obradovala kada me je prvi put videla, ali koga briga znala sam da će se to brzo promeniti, sada me obožava i stalno priča sa mnom. Deda Radovan me najviše hrani i stalno se igra sa mnom, moram priznati malo je strog, često moram da odem u svoju kućicu kada mi on to kaže. Obožavam da šetam sa Markom, a kao moje omiljeno mesto za šetnju ističem školsko igralište – puno je dece koja me obožavaju. Jako volim šetnju pa me Marko vodi sa sobom gde god krene. Je l ste sigurni da ćete me pitati o mojim nestašlucima? Ja mogu pričati o tome koliko god želite, toliko ih ima! Ali ako baš moram izdvojiću jedan. Leto baš i ne volim, znate moje krzno nije baš za visoke temperature, tako da sve što me podseća na leto, mrzim! Baštenski nameštaj, hmmm, kome to treba? Zašto bi oni tu sedeli tokom celog dana? Padala je kiša, bilo mi je jako dosadno i svi su bili u kući, da li znate šta sam ja uradila? Hehehe, baštenski nameštaj je bio pocepan u tren oka, kako sam samo brza.

Čula sam da je taj nameštaj baš skup, a stradala je i po koja saksija jer volim da se igram i u blatu. O patikama, trenerkama neću ni da vam govorim, to su prave igračke za prave pse!

I tako, ispričah vam svoju kratku priču, sada moram da žurim čekaju me drugari na igralištu!''

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.