BOŽA IZ BOLJEVACA TRAŽI PLAVUŠU NA TRAKTORU, A KREVET DELI SA LJILJOM: Cela Srbija u šoku oglasom! (FOTO)
Muškarac, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

BOŽA IZ BOLJEVACA TRAŽI PLAVUŠU NA TRAKTORU, A KREVET DELI SA LJILJOM: Cela Srbija u šoku oglasom! (FOTO)

Znam da mi se celo selo smeje

Objavljeno:

Posle 26 godina braka, Božidar Jelić (56) zvani Boža Car iz Boljevca kod Kruševca, kako kaže za Objektiv, shvatio je da više ne želi da bude sa svojom suprugom Ljiljanom, pa je odlučio da je, bez njenog znanja, zameni drugom. Ovaj sredovečni čovek je postavio oglas na Fejsbuku u kome traži ženu koja se, kako kaže, farba u plavo i koja zna da vozi traktor.

Ekipa Objektiva kontaktirala je sa Jelićem koji nam je odmah rekao da ne želi da se „slika” za novine jer je ozbiljan u svojoj nameri. Ipak, bio je raspoložen da nam objasni zašto se odlučio na ovaj korak.

– Znam da mi se celo selo smeje, ali za dobrim konjem prašina se diže. Mnogi bi voleli da su na mom mestu, da mogu tako odjednom da promene partnerku. Pravo da vam kažem, dosadila mi je Ljiljana, spavamo u istom krevetu toliko godina. A žena kad legne, samo misli šta će sutra kuvati za ručak i koju će prostoriju očistiti – priča Boljevčanin dodajući da želi avanturu pre nego što omatori.

PALE GA SAMO BLONDINE

Ovaj trgovac stokom kaže da je oduvek maštao da bude oženjen plavušom, ali da Ljiljana nije želela da mu ispuni tu želju. – Više puta sam je molio da se ofarba, ali nije želela. Jednostavno je žena dosadna, i po izgledu i po ponašanju. Meni treba neka drčnija, puna elena, da zajedno oremo njive i sejemo pšenicu – kaže Jelić.

Tekst
foto: Društvene mreže

“DŽON DIR” ČEKA NOVU VLASNICU

Pričajući o imovini kojom raspolaže, Jelić kaže da u garaži ima dva traktora koja, sem njega, niko ne vozi i da je i to jedan od razloga zašto bi voleo da promeni ženu. – Ima u selu nekoliko žena koje voze traktor. Ova moja ne zna. Zato i hoću da nađem plavušu, pa kad sedne u mog „Džon Dira”, ima svi da se okrenu za njom – ponosno priča Boža.

Bonus video:

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.