DARA IZ JASENOVCA JE VELIKOSRPSKO SMEĆE! Najskandalozniji stav o našem filmu
"Dara iz Jasenovca", Foto: Print Screen Youtube

STRAŠNO

DARA IZ JASENOVCA JE VELIKOSRPSKO SMEĆE! Najskandalozniji stav o našem filmu

"Jučer sam pogledao film "Dara iz Jasenovca" i mogu reći da sam ostao šokiran..."

Objavljeno: 22:25h

Srpski film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Antonijevića, je istorijska drama o stravičnim zločinima u Drugom svetskom ratu, a snimljen je na osnovu autentičnih svedočanstava preživelih.

Na društvenoj mreži Tviter je osvanuo skandalozan stav o ovom filmu.

- "Jučer sam pogledao film "Dara iz Jasenovca" i mogu reći da sam ostao šokiran. Očekivao sam jedan loš film, međutim to nije bilo tako. Loši filmovi su ono što Hrvatska kinematografija radi zadnjih trideset godina. Ovaj film nije loš, ovaj film je obično smeće..."

Ovom objavom počinje izjava dotičnog muškarca na Tviteru.

Naime, korisnik ove društvene mreže nije smatrao da je dovoljno rekao, pa je nastavio da iznosi svoj stav o srpskom filmu.

- "...iskorištava strašnu tragediju Holokausta, za promociju srpske mitomanije i velikosrpske ideologije. U ovom filmu su samo dvije stvari točne, postojao je logor u Jasenovcu, i ustaše su nosili crne uniforme. Sve ostalo je laž i obična propaganda. Ovaj film jasno ukazuje da..."

- "... velikosrpska ideologija nije poražena devedesetih, ona je življa nego ikada prije, te ponovo truju slabe umove, ljudi koji jednostavno ne poznaju povijest. U konačnici ovo je jedna besmislena bujica nacilja, prepuna jefitne patetike, ovo kao da je režirao Oliver Frljić."

Šta vi mislite o ovome, pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.