Tražila sam posao u Knezu. Dobila sam zanimljive ponude, a onda sam pozvala te ljude... Šta su mi na kraju rekli? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

šta je bilo posle?

Tražila sam posao u Knezu. Dobila sam zanimljive ponude, a onda sam pozvala te ljude... Šta su mi na kraju rekli? (FOTO) (VIDEO)

Posle javnog traženja posla u centru grada, okrenula sam sve brojeve koje sam dobila i evo šta su mi zaista nudili...

Objavljeno: 10:27h
Jelena Jovanović

Pre par dana sam rešila da okušam sreću i izađem u Knez sa plakatom na kojem je pisalo "Tražim posao".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako sam bila totalni skeptik, na ličnom primeru sam se uverila da empatija u našem gradu itekako postoji. Skupila sam hrabrost i podigla tablu. Ubrzo, ljudi su krenuli da mi prilaze i nude razne poslove.

Podsetite se kako je to izgledalo:

Na kraju dana, nisam znala za koji da se odlučim, pa sam rešila da okrenem sve one silne brojeve kako bih videla da li su ponude bile ozbiljne i koji su to uslovi koji mi se nude.

Izašla sam u Knez s plakatom i tražila posao. Ponude koje sam dobila su me šokirale! (VIDEO)

foto: Petar Lazović

1. Posao dekoratera na svadbama

Prvo sam odlučila da pozovem devojku koja mi je odmah prišla i ponudila posao dekoratera na svadbama. Pozvala sam je kako bih saznala šta konkretno treba radim.

foto: Petar Lazović

Nakon što se ljubazno javila, objasnila mi je zaduženja.

Moj zadatak bi bio da pravim ukrase i da se bavim generalno dekoracijom svadbenog prostora. Radno vreme bi mi bilo klizno, po angažmanu same firme od strane mladenaca. Radila bih uglavnom od kuće, honorarno. Ovo je definitivno bila ozbiljna ponuda.

2. Devojka koja mi je uzela broj kako bi mi poslala konkurse koji se tiču moje struke

foto: Petar Lazović

Istog dana stigla mi je poruka na Vajber od devojke koja je "prečešljala" sve konkurse kako bi mi olakšala traženje posla u struci. Poslala mi je 4 linka koji se tiču novinarstva i poželela mi svu sreću. Malo je reći da sam "pala na dupe". Nije me zaboravila i uložila je napor kako bi mi pomogla iako je i sama na Birou.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.