NAPUSTIO NAS JE LEKAR, HUMANISTA, ROKER I BAJKER: Valjevci ŽALE za OMILJENIM lekarom Sašom Pakevićem
Dr Saša Pakević, Foto: Facebook/Saša Pakević

PREMINUO OD KORONE

NAPUSTIO NAS JE LEKAR, HUMANISTA, ROKER I BAJKER: Valjevci ŽALE za OMILJENIM lekarom Sašom Pakevićem

Iako skoro punu deceniju nije živeo u svom gradu, snažno je uvek branio svoje poreklo i do poslednjeg dana, putem društvenih mreža i obraćanja lokalnim medijima, bio je uključen u sva valjevska dešavanja

Objavljeno:

Sa velikom tugom, primili smo vest o smrti gastroenterologa dr Saše Pakevića. Na žalost svoje porodice, rodbine i prijatelja, ali i svih Valjevaca, u Mariboru je bitku sa COVID-19 izgubio, jedan od najomiljenijih i najpoštovanijih valjevskih lekara mlađe generacije.

Dr Saša Pakević rođen je 1967. godine u Valjevu, u rodnom gradu je završio srednju Medicinsku školu, a medicine je studirao na Medicinskom fakultetu u Tuzli, potom na Medicinskom fakultetu beogradskog Univerziteta. U Opštoj bolnici Valjevo radio je do 2011. Godine, nakon čega se sa porodicom preselio u Ptuj u Sloveniji. Od 2015. godine kao doktor je radio u Medicinskom centru Rogaška, a preminuo je od posledica COVID-19 i pored nekoliko sedmica intezivnih napora njegovih slovenačkih kolega da mu spasu život.

Dr Sašu Pakevića Valjevci pamte i kao humanistu, rokera i bajkera. Iako skoro punu deceniju nije živeo u svom gradu, snažno je uvek branio svoje poreklo i do poslednjeg dana, putem društvenih mreža i obraćanja lokalnim medijima, bio je uključen u sva valjevska dešavanja.

Pustite sve teorije zavera,ovo je braćo borba za život ! Čuvajte se braćo,ovo je prava borba za život ! 17. dan traje hoće li ki ozdravljenju ☹

Posted by Sasa Pakevic on Среда, 25. новембар 2020.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.