PRELEPA TUNIŽANKA SE PRESELILA ZBOG LJUBAVI U SRBIJU: Najla (22) se sada preziva Kocić, i živi u Prokuplju
Najla i Miloš, Foto: Printscreen/Facebook

LJUBAV NEMA GRANICA

PRELEPA TUNIŽANKA SE PRESELILA ZBOG LJUBAVI U SRBIJU: Najla (22) se sada preziva Kocić, i živi u Prokuplju

Radili smo u istoj firmi, a bili smo u vezi, dok smo oboje bili u Tunisu, tri meseca

Objavljeno:

Ona velika, prava ljubav između muškarca i žene ne poznaje prepreke - ni granice, ni kilometre, ni nacionalnost, ni različite kulture, jezike... U to nas uverava Tunižanka Najla Nefzaoui (22), koja se sada preziva Kocić, a koja je zbog velike ljubavi prema Milošu iz Prokuplja, napustila svoj dom i prešla u Srbiju.

Kako Najla priča za Telegraf.rs, svog sadašnjeg supruga upoznala je pre 9 meseci u Tunisu, u firmi gde su oboje radili. Čini se da je to bila zaljubljenost na prvi pogled koja je ubrzo prerasla u ljubav i to onu koja ne pita za barijere.

- Radili smo u istoj firmi, a bili smo u vezi, dok smo oboje bili u Tunisu, tri meseca. Posle toga je Miloš morao da se vrati u Srbiju, organizovanim prevozom koji je firma obezbedila za radnike, ali ja nisam mogla sa njim tada. Ipak, uspela da pređem u Srbiju, odnosno u Prokuplje, mesec dana kasnije - započinje svoju nesvakidašnju priču ova Tunižanka.

U Srbiji živi šest meseci, a vreme provodi, između ostalog, učeći srpski jezik i istražujući našu kulturu, običaje i tradiciju. Trenutno je nezaposlena, te u slobodno vreme plete afro kikice svojim mušterijama u Prokuplju.

Pored svog maternjeg, arapskog jezika, govori i francuski, engleski, čak i turski. A sada na gotovo tečnom srpskom razgovara i sa nama, posle 5 meseci učenja jezika. Trenutno traži neki posao, a za to vreme čita i piše.

- Mislim da mi komunikacija na srpskom ide dobro, i ljudima ovde sam interesantna upravo zbog toga kako pričam. U Tunisu sam se bavila fotografisanjem u jednoj firmi, radila u marketu, na proizvodnji čeri paradajza, bilo je tu puno, puno poslova - navodi naša sagovornica.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

Na pitanje šta joj se najviše sviđa u Srbiji, u šali i sa osmehom kaže: "Moj muž".

- Skoro sve je lepo, u Srbiji ima mnogo lepih mesta. Jedno od tih mesta koje mi se jako svidelo je Niš, ima dosta toga da se vidi i obiđe. Takođe, dopala mi se i Prolom banja koja je lepa i za šetanje, i za uživanje - kaže Najla.

Tunižanka priznaje da joj iz domovine najviše nedostaje majka, ali da tu prazninu popunjavaju članovi porodice njenog supruga Miloša, koji su, kako navodi, veoma dobri ljudi.

- Generalno su ljudi u Srbiji dobri. Članovi porodice u koju sam došla su takođe mnogo dobri, kao da sam sa svojom porodicom. Nemam i dalje puno prijatelja, ali stičem prijateljstva, interesantna sam im, i posebno to kako pričam... Još ne izlazim puno. Za sada su mi prijatelji svi oni koji su prijatelji moje porodice - kaže Najla koja je inače, kada je došla u Srbiju, prvi put u životu videla sneg.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.