NIJE SAMO HLADNO VREME DONELO OPASNOST NA PUTEVE: Putevi Srbije pozvali na oprez
Putevi, Foto: Pritnscreen

oprezno na putu

NIJE SAMO HLADNO VREME DONELO OPASNOST NA PUTEVE: Putevi Srbije pozvali na oprez

Vozačima savetujemo da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu - poručuju iz javnog preduzeća

Objavljeno:

Savet iz Puteva Srbije svim vozačima je da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do 14. februara očekuje umeren i jak mraz, sa minimalnom temperaturom od -12 °C do -8 stepeni.

- Vozačima savetujemo da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu - poručuju iz javnog preduzeća.

Podsećaju da na autoputu na petlji Novi Banovci i petllji Batajnica traju radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom i to do 15. marta. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici petlja Ruma - petlja Pećinci u smeru Beograd - Šid do 24. februara izvode se radovi od 7 do 17 časova na postavljanju odbojne ograde. Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (levi kolovoz), te je zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj traci.

Na deonici Lončanik - Obrenovac na Valjevskom putu do 15. februara od 8 do 14 časova izovde se radovi na redovnom održavanju. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.