Zbog čega su kuvarske emisije toliko popularne?
Majke i snajke, Foto: Promo

Rijaliti

Zbog čega su kuvarske emisije toliko popularne?

Kuvarske emisije nas takođe uče kako da pravilno kuvamo, zdravo se hranimo, i na koliko načina možemo da skuvamo jedno jelo tako da nam nikada ne dosadi

Objavljeno: 16:26h

Emisije o kuvanju su doslovno postale opsesija miliona gledalaca širom planete. Prosečna osoba provodi više vremena gledajući, skrolujući i čitajući o hrani na društvenim mrežama i televiziji nego kuvajući svoje dnevne obroke.

Kuvarske emisije nas takođe uče kako da pravilno kuvamo, zdravo se hranimo, i na koliko načina možemo da skuvamo jedno jelo tako da nam nikada ne dosadi.

Prema nedavnom istraživanju, sedam od deset gledalaca uživa u kuvarskim emisijama, a čak polovina njih je bila inspirisana da pokuša da skuva nešto što je videla na ekranu. Istraživanja takođe pokazuju da postoje velike razlike u generacijama kada je reč o kuvanju. Milenijalci kuvaju manje nego bilo koja generacija pre njih!

Za kuvarski TV šou Majke&snajke tražimo porodične timove različitih generacija iz cele Srbije! Borite se sa drugim svekrvama i snajama za porodičnu vikendicu! Prijavite se na ovom linku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.