RADOSNE VESTI ZA NAŠE KORISNIKE DOMOVA ZA STARE: Od DANAS su moguće POSETE u 24 privatne ustanove
Naši najstariji građani, Foto: profimedia

lepa vest

RADOSNE VESTI ZA NAŠE KORISNIKE DOMOVA ZA STARE: Od DANAS su moguće POSETE u 24 privatne ustanove

Predsednik Udruženja Radoslav Milovanović rekao je da je to veliki korak i znak da je zemlja na dobrom putu da pobedi korona virus

Objavljeno:

Kako saznajemo, nakon godinu dana zabrane, danas će u 24 privatna doma za stare biti omogućene posete korisnicima koje podrazumevaju ulazak u objekte, saopštilo je Udruženje privatnih ustanova socijalne zaštite, domova za smeštaj odraslih i starijih.

Predsednik Udruženja Radoslav Milovanović rekao je da je to veliki korak i znak da je zemlja na dobrom putu da pobedi korona virus.

Kako se navodi, revakcinacija je obavljena u beogradskim domovima Alta Vista, Banijica lux, Banjica lux 1, Dionis, Demetra, Luna, Mojsilović plus, Neda S, kao i u Eskulap Centar u Nišu, Kladomox, Sweet Home, Vila Ancora i Maksimović u Subotici.

Takođe, drugu doze vakcine primili su i korisnici u domovima Oaza mira u Smederevu, Sunčana jesen 1 i 2 u Leskovcu, Trem u Donjem Dušniku, Vila Ancora na Paliću, Vinijum u Kačulici, Zaplanje moj dom u Gadžinom Hanu, Homoljski raj u Požarevcu i Kučevu, Konak u Sremskoj Kamenici, Sveti Georgije u Petrovaradinu.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.