Ovo je jedini čovek u Srbiji koji je iznapušavao Arkana: Matori, čućeš ti tek za mene! (FOTO)
Foto: Facebook / Zanimljivo ツ

opasan!

Ovo je jedini čovek u Srbiji koji je iznapušavao Arkana: Matori, čućeš ti tek za mene! (FOTO)

Navijači Zvezde su u to vreme bili za Vuka Draškovića i stalno su vređali Miloševića na utakmicama, zbog čega Arkan dobija zadatak da preuzme navijače i stavi ih pod kontrolu države, odnosno Miloševića
Objavljeno:

Knele je bio poznat na Severu Marakane kao vatreni navijač i momak koji obećava. Išao je sa navijačima na gostovanja kluba širom SFRJ, učestvovao u reorganizaciji navijača i osnivanju ogranka "Ultras" i dokazao svoju hrabrost u mnogim pohodima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navijači Zvezde su u to vreme bili za Vuka Draškovića i stalno su vređali Miloševića na utakmicama, zbog čega Arkan dobija zadatak da preuzme navijače i stavi ih pod kontrolu države, odnosno Miloševića.

foto: Facebook / Aleksandar Knezevic Knele

Arkan je u to vreme bio poznato ime na asfaltu i na Severu jako poštovan, zbog njegovih gotovo filmskih "akcija" po zapadnoj Evropi. Arkan je u to vreme bio protivnik tih novosti na Severu i započeo ujedinjavanje svih navijača u jednu navijačku gupu "Delije". Knele koji je bio neobuzdanog duha često je prkosio vodjama i radio šta je njemu volja, nije želeo da bude ničiji vojnik, jer se na Severu gradila neka vojnička hijerarhija, a Knele prosto sebe nije video u toj "Politici".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.