AJMO POLICIJO, HAPSI OVO ODMAH! Pustio muziku, PA VOZIO PO TRAVI I PEŠAČKOJ STAZI NA VIDIKOVCU! (VIDEO)
Bahata vožnja, Foto: Printscreen Tik Tok

jako bahato

AJMO POLICIJO, HAPSI OVO ODMAH! Pustio muziku, PA VOZIO PO TRAVI I PEŠAČKOJ STAZI NA VIDIKOVCU! (VIDEO)

Uleteo je na pešačku stazu zamalo udarivši pešake, ne razmišljajući da se njima mogu kretati starije osobe, koje neće stići da se sklone ili dete koje nije svesno ozbiljnosti same situacije

Objavljeno: 15:48h

Stvari koje su za društvo oduvek bile neprihvatljive, kao da su odjednom postale popularne u svetu omladine, pa nam se tako sve više ukazuje prilika da na društvenim mrežama ugledamo video snimke bahatih vožnji po ulicama glavnog grada.

Ovaj put reč je mlađem bahatom vozaču u beogradskom naselju Vidikovac, koji je sa ulice Kneza Višeslava skrenuo na travnjak i nastavio nekoliko trenutaka tako da vozi. Međutim, to mu nije bilo dovoljno, pa je uleteo i na pešačku stazu zamalo udarivši pešake, ne razmišljajući da se njima mogu kretati starije osobe, koje neće stići da se sklone ili dete koje nije svesno ozbiljnosti same situacije.

Evo kako je izgledala vožnja koja zahteva reakciju policije:

Neki od komentara na ovakvo ponašanje po beogradskom asfaltu bili su:

- Najsmešnije u ovoj priči je što su oni koji ovo rade po pravilu kukavice. Čim im se neko suprotstavi sklanjaju se. Osilila se deca. To što svi nemo posmatraju je mnogo veći problem.- izneo je svoje mišljenje jedan dečko.

- Daj bože da prođe da ne povredi nekog - bile su reči jedne žene.

- Kako bi ovaj mali dobio vaspitnu - napisala je jedna Dragana.

Kako ih je sve više, mole se nadležni da pomognu kako bi se što pre stalo na put ovakvima. Ovoga puta je prošlo bez posledica po pešake, ali to ne znači da će i svaki sledeći put biti tako.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.