MOŽEMO DA SE ZARAZIMO IZMEĐU DVE VAKCINE: Dr Đerlek objasnio kako je to moguće
Mirsad Đerlek, Foto: Printcsreen

POTREBAN JE DODatni oprez

MOŽEMO DA SE ZARAZIMO IZMEĐU DVE VAKCINE: Dr Đerlek objasnio kako je to moguće

Doktor Đerlek potvrdio je da za desetak dana u Institut "Torlak" dolazi ruska delegacija kako bi se ugovorila proizvodnja vakcina protiv kovida u našim postrojenjima.

Objavljeno:

Možemo da se zarazimo i između dve vakcine, a neki ljudi i ne znaju da imaju virus kada dođu na vakcinaciju pošto ima i asimptomatskih slučajeva, rekao je državni sekretar Ministarstva zdravstva Mirsad Đerlek.

On je dodao da iako se to desi, vakcina ne škodi. Takođe, ukoliko se neko zarazi između dve doze vakcine protiv korona virusa, primanje drugog dela cepiva se odlaže za 28 dana od prestanka svih simptoma.

Doktor Đerlek potvrdio je u gostovanju na televiziji "Pink" da za desetak dana u Institut "Torlak" dolazi ruska delegacija kako bi se ugovorila proizvodnja vakcina protiv kovida u našim postrojenjima.

- 11. februara dolazi ozbiljna ruska delegacija. Zaista sam ponosan na to i treba Torlaku da vratimo mesto koje mu pripada. Torlak ima stručnjake koji mogu da odgovore ovom tehnološkom slučaju - rekao je Đerlek.

Đerlek se na kraju osvrnuo i na izjavu pulmologa i bivšeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića koji je rekao da niko neće da mu "plati da dokaže da korona ne postoji".

- Izuzetno cenim dr Nestorovića. Lečio je mog sina, ali ne mogu se složiti sa ovim. Proveo sam četiri meseca u kovid zoni i uz dužno poštovanje dr Nestorovića, ne mogu se složiti sa tim - zaključio je Đerlek.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.