SVE ŽENE KOJE IMAJU FILERE I BOTOKS PITAJU SMEJU LI DA SE VAKCINIŠU: Dr Nevenki se USIJAO TELEFON, sad je jasno!
Dr Nevenka Dokmanović, Foto: Printskrin Pink TV

VAŽNO

SVE ŽENE KOJE IMAJU FILERE I BOTOKS PITAJU SMEJU LI DA SE VAKCINIŠU: Dr Nevenki se USIJAO TELEFON, sad je jasno!

Dermatovenerolog dr Nevenka Dokmanović uživo odgovorila na pitanje koje muči žene koje su imale estetske intervencije!

Objavljeno:

Dr Nevenka Dokmanović, dermatovenerolog, govorila je u Jutarnjem programu Pinka o popularnim estetskim zahvatima i ženama koje brinu da li smeju da se vakcinišu protiv korone zbog filera ili drugih obavljenih intervencija.

Čak i voditeljka Irina Vukotić rekla je da su joj mnogi postavili to pitanje, kada su čuli da će dr Dokmanović biti gošća

"Pitaj je, ako ja imam botoks a hoću da se vakcinišem, žene samo to zanima", rekla je voditeljka Irina. Implanti, hijaluron, sve to zanima devojke i žene koje nisu sigurne da li se nešto od estetskih "dodataka" kosi sa vakcinom protiv korone.

Usijao se i nama telefon u ordinaciji, žene pitaju da li smeju, vakcina je masovna i imamo puno pacijenata koji se raspituju. Pojednostaviću, biopolimer, metakril, mezonite, hijaluron, botoks, šta god da imate u licu ili telu nećete imati nikakve posledice od vakcine. Nuspojave koje su prijavljene u svetu, koje se mogu odnositi na neku od estetskih intervencija, na nivou su statističke greške. Mi lekari u estetskoj medicini veoma pazimo, samo Moderna je u nekoliko slučajeva prijavila oticanje hijaluronskih filera u licu, a uz primenu histaminika spali su i nisu se vraćali", rekla je doktorka koja je u internacionalnom bordu za komplikacije od filera.

"Svakog jutra me budi neko ko ima komplikaciju u Srbiji, i mogu da kažem da se većina komplikacija filera, čak i nekoliko meseci nakon ubrizgavanja, mogu da se povežu sa preteranom reakcijom, ili padom imunog sistema", rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.