VERUJEM DA ĆE VAKCINA BITI PREDNOST, ALI NE I USLOV ZA ULAZAK U GRČKU: Seničić potvrdio, u pripremi je PROTOKOL!
U pripremi je protokol, Foto: Printscreen/youtube

VAŽNO

VERUJEM DA ĆE VAKCINA BITI PREDNOST, ALI NE I USLOV ZA ULAZAK U GRČKU: Seničić potvrdio, u pripremi je PROTOKOL!

Agencije su počele da prodaju i da se oglašavaju, ali kako tvrdi, to je trenutno "stidljivo" sa nekim oglasima i prodajom

Objavljeno:

Direktor Jute Aleksandar Seničić rekao je, povodom putovanja srpskih državljana u Grčku, da je "ideja da se zna da će granice biti otvorene, a da putnici unapred znaju pod kojim uslovima mogu da putuju".

Seničić kaže da nema novih saznanja o aranžmanima za leto, ali da se zasad radi na nekoj vrsti protokola koji će, kako navodi, garantovati otvorene granice za ulazak u Grčku sa unapred poznatim uslovima ulaska u zavisnosti od epidemiološke situacije u Srbiji i Grčkoj.

"Verujem da će vakcina biti prednost, ali ne i uslov za ulazak. Dogovara se mogućnost brzih testova na granici, koji su mnogo jeftiniji, a dosta pouzdani, ali zasad, usled teške situacije, ništa još nije poznato", ocenio je direktor Jute za b92.net.

Agencije su počele da prodaju i da se oglašavaju, ali kako tvrdi, to je trenutno "stidljivo" sa nekim oglasima i prodajom, te i zbog cele situacije "nema previše interesovanja."

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.