Dečak se obesio zbog nemaštine. Kad su pitali crkvu zašto nije pomogla dobili su odgovor: Pa nismo mi humanitarna organizacija!
Foto: Privatna arhiva

da li je realno?

Dečak se obesio zbog nemaštine. Kad su pitali crkvu zašto nije pomogla dobili su odgovor: Pa nismo mi humanitarna organizacija!

Tužna sudbina Stefana Simića, 18-godišnjeg mladića iz Mola u Vojvodini, rasplakala je celu Srbiju
Objavljeno: 17:20h

Stefan Simić (18) iz Mola obesio se prošle nedelje. Njegovo telo pronađeno je prošle nedelje, u šumi nadomak Tise, mestu gde je najčešće dolazio da se isplače i zaboravi na nemaštinu u kojoj je živeo tokom svog kratkog života.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ono što je sve građane naše zemlje rasplakalo jeste motiv samoubistva mladića. Njegova majka izjavila je da je Stefan imao 18 godina, a da isto toliko oni u kući nemaju struje.

foto: Privatna arhiva

Srce da vam prepukne: Dečak iz Vojvodine se obesio jer nije imao ni za kartu do škole!

- Verujem da je digao ruku na sebe samo zbog nemaštine i nemogućnosti da se s njom izborimo. Prošle godinu nije mogao da završi treći razred škole za kuvare u Bečeju zato što nije mogao da kupuje mesečnu kartu za autobus.

Kako je majka rekla, borila se da sinu obezbedi život dostojan čoveka i stipendiju, ali u tom nije uspela. Stefanov otac, kako je objavljeno, preminuo je

pre više od deset godina, a svu imovinu prepisao je crkvi, kako bi njoj i detetu naudio.

Pre nego što je sin podigao ruku na sebe, Stefanova majka se obratila crkvi, a odgovor koji je dobila je razbesneo sve!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.