MILICA JE ISPROŠENA NA BOGOJAVLJENJE: Šesti put je zaplivala ledenim Gazivodama, a ovaj put je bio poseban (VIDEO)
Jučerašnji događaj obeležila je i jedna veridba, Foto: Printscreen/Youtube

NEKA JE SA SREĆOM!

MILICA JE ISPROŠENA NA BOGOJAVLJENJE: Šesti put je zaplivala ledenim Gazivodama, a ovaj put je bio poseban (VIDEO)

Milica Đurić iz K.Mitrovice koja je na ovaj poseban dan isprošena, kaže da )nije očekivala danas

Objavljeno:

Bogojavljenje. Plivanje za Časni krst – običaj koji u srpskom narodu ima dugogodišnju tradiciju obeležen je ovog januara na jezeru Gazivode.

Više desetina učesnika plivalo je na temperaturi malo ispod nule, a jučerašnji događaj obeležila je i jedna veridba – Milicu Đurić, dugogodišnju učesnicu ovog verskog događaja, zaprosio je njen izabranik

Milica Đurić iz K.Mitrovice koja je na ovaj poseban dan isprošena, kaže da )nije očekivala danas ali da, poznajući svog, sada već verenika Marka Nikolića, znala da će se to dogoditi na neki poseban način.

„Ovo mi je šesti put kako plivam, 2017. sam uzela krst, 2021. prsten kući nosim. Januar je poseban mesec za mene – Isusovo rođenje, moj rođendan i kao treća sreća, ulazim u mirnu luku sa Markom ruku pod ruku“, rekla je Milica za KoSSev dodajući da je u šoku.

Prosidba, Bogojavljenje
foto: Printscreen/Youtube

Ovu manifestaciju već godinama organizuje uz blagoslov eparhije Raško-prizrenske i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dom kulture u Zubinom Potoku, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Ove godine podršku plivačima na Gazivodama pružio je i pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Dušan Jovović, dodaju.

(Espreso.co.rs/Kossev)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.