GRCI OTVARAJU GRANICE ZA SRPSKE TURISTE VEĆ PRVOG FEBRUARA? To bi moglo da se desi SAMO POD JEDNIM USLOVOM!
Grčka granica, Foto: Print Screen Youtube

DOBRE VESTI!

GRCI OTVARAJU GRANICE ZA SRPSKE TURISTE VEĆ PRVOG FEBRUARA? To bi moglo da se desi SAMO POD JEDNIM USLOVOM!

Podsetimo, grčka granica je za srpske turiste zatvorena još od sredine jula, a od 1. novembra uz posebne uslove mogli su da uđu samo vlasnici nekretnina

Objavljeno:

U ekskluzivnoj izjavi za "Telegraf" osnivač i predsednik Građanske stranke Grka Srbije i Udruženja Grci Srbije Vasilios E. Proveleggios otkrio je da bi srpski turisti mogli da uđu u Grčku već od 1. februara.

"Od visokog kontakta iz kabineta grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa nezvanično smo dobili informaciju da bi, ukloliko epidemiološka situacija bude stabilna i broj novoobolelih nastavi da opada, granice mogle biti otvorene već 1. februara" kaže Proveleggios za "Telegraf" i nastavlja:

"Jako me je obradovala ova vest jer ćemo moći da nastavimo sa programima povezivanja ekonomija dve zemlje, jačamo prijateljske i kulturne odnose kroz niz planiranih kulturnih dešavanja" dodao je.

Podsetimo, grčka granica je za srpske turiste zatvorena još od sredine jula, a od 1. novembra uz posebne uslove mogli su da uđu samo vlasnici nekretnina. Ipak, s pogoršanjem epidemiološke situacije u Srbiji ni to trenutno nije moguće.

(Espreso.co.rs/telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.