POLICIJA PRONAŠLA RUPU OD 5 GODINA U SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA! Klupko je počelo da se odmotava!
Mika Aleksić, Foto: Twitter/printscreen

ISTINITOST TVRDNJI

POLICIJA PRONAŠLA RUPU OD 5 GODINA U SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA! Klupko je počelo da se odmotava!

Podsetimo, poznata glumica Milena Radulović u ispovesti ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Objavljeno:

Na desetine svedoka javilo se beogradskoj policiji, a svedočenja tih žena poslužiće da se potvrde navodi da je osumnjičeni Miroslav Mika Aleksić u jako dugom vremenskom periodu vršio razna krivična dela za koja je optužen, pišu beogradski mediji.

Nakon što je javnost saznala za seksualno nasilje koje je vršio vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) nad svojim učenicama, a upravo uz pomoć glumice Milene Radulović koja se sve ispričala u svojoj ispovesti, klupko horora u školi glume poznatog reditelja i vlasnika škole "Stvar srca" počelo je da odmotava, navode mediji.

Nakon hapšenja Aleksića, MUP je izdao saopštenje u kome se navodi da ukoliko postoji još osoba koje su doživele seksualno napastvovanje od strane vlasnika škole glume, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beogradu u Bulevaru despota Stefana 107.

Prema saznanjima, određeni broj žena i devojaka koje se javljaju policiji u vezi sa ovim slučajem, biće pozvani kao sveodci na sudu.

Aleksić je osumnjičen za silovanje ili polno uznemiravanja svojih učenica, a tereti se da je u periodu od 2008. do 2020. godine seksualno zlostavljao šest devojaka. Sve one su ga prijavile policiji.

Prvi slučaj se navodno dogodio još 2008. godine, a periodi za koje su učenice optužile Aleksića jasno se može podeliti u dva dela: od 2008. do 2013. i posle 2018. godine. S obzirom na to da ne postoji nijedna prijava za punih pet godina, od 2013. do 2018, a osnovano se sumnja da je bilo još napastvovanih devojaka, policija je pozvala sve žrtve da se jave u prostorije Policijske uprave za grad Beograd, u Bulevaru despota Stefana 107.

Podsetimo, poznata glumica Milena Radulović u ispovesti ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Milena Radulović ispričala je da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Nakon ove prijave Aleksić je uhapšen, a ova priča podigla je veliku buru u Srbiji. Juče je u ispovesti i glumica Beogradskog dramskog pozorišta Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.