Uskoro novi izgled osnovnih škola ''Aleksa Šantić'' i ''Miloje Vasić'' u Kaluđerici (FOTO)
Određena sredstva su uložena i u drugu osmoletku u Kaluđerici. U osnovnoj školi ''Miloje Vasić'' izvršeni su molerski radovi u dvanaest učionica dok je u njih šest hoblovan i lakiran parket, Foto: Instagram.com/opstina.grocka

SJAJNO

Uskoro novi izgled osnovnih škola ''Aleksa Šantić'' i ''Miloje Vasić'' u Kaluđerici (FOTO)

U osnovnoj školi ''Aleksa Šantić'' u Kaluđerici na samom vrhu prioriteta je zamena stare i dotrajale drvene stolarije

Objavljeno:

U ovoj godini gradska opština Grocka nastavlja sa ulaganjem u obrazovne ustanove radi poboljšanja uslova učenicima i nastavnom osoblju, navodi se na Instagram profilu ove opštine.

U osnovnoj školi ''Aleksa Šantić'' u Kaluđerici na samom vrhu prioriteta je zamena stare i dotrajale drvene stolarije.

Kako je naveo direktor OŠ ''Aleksa Šantić'' Radivoje Miljić, stolarija je zamenjena, novom PVC stolarijom u 14 učionica. Sem stolarije, u osam učionica izvršeni su molerski radovi dok su u četiri učionice spušteni plafoni i ugrađena toplotna izolacija. U četiri učionice izvršena je i zamena podne obloge novim vinil pločicama.

Određena sredstva su uložena i u drugu osmoletku u Kaluđerici. U osnovnoj školi ''Miloje Vasić'' izvršeni su molerski radovi u dvanaest učionica dok je u njih šest hoblovan i lakiran parket.

Gradska opština Grocka, želi da sve škole na opštini budu dobro opremljene sa funkcionalnim nastavnim sredstvima, uz još bolji kvalitet nastave i učenja po svim segmentima od planiranja i pripremanja, nastavnog procesa, učenja, do praćenja napredovanja učenika, gde će učenici sticati kvalitetno obrazovanje koje će primenjivati u daljem školovanju i radu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.