TEBI MIR, A NJIMA VEČNI NESPOKOJ I NEMIR: Supruga Olivera Ivanovića objavila POTRESAN STATUS! (FOTO)
Milena Ivanović o pokojnom suprugu Oliveru Ivanović, Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

POTRESNO

TEBI MIR, A NJIMA VEČNI NESPOKOJ I NEMIR: Supruga Olivera Ivanovića objavila POTRESAN STATUS! (FOTO)

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici

Objavljeno:

Supruga pokojnog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović je objavila veoma potresan status na tviteru u kojem se prisetila datuma kada je njen suprug ubijen.

Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi Oliver zajedno sa njihovim sinom Bogdanom.

16.01.2018. 8:15 часова Дан и време твог одласка. Дан и време када су одлучили да те отргну животу, Богдану, свима нама. Дан и време када ћемо и ове године у 8:15 упалити свеће у храму Светог Саве. Теби мир, а њима вечни неспокој и немир. Амин- stoji u objavi na Tviteru.

Oliver Ivanović
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.

Ivanović je ranjen vatrenim oružjem to jutro oko 8.10 sati, potom je prebačen u Klinički centar na reanimaciju, ali su lekari konstatovali smrt.

Ubistvo se dogodilo u Sutjeskoj ulici, a nedaleko od mesta zločina, u ulici Vojvode Putnika, pronađen je i zapaljeni automobil "opel astra", kojim je ubica najverovatnije sa saučesnikom pobegao, a potom i zapalio da prikrije tragove.

Oliver Ivanović rođen je 1. aprila 1953. godine u selu Rznić kod Dečana. Osnovnu i Mašinsko-tehničku školu završio u Kosovskoj Mitrovici. Bio je pitomac Vojne akademije u Zagrebu, ali je napušta posle tri godine. Završio Mašinski fakultet u Mitrovici, a u Prištini je diplomirao i na Ekonomskom fakultetu.

Radio je u mitrovačkom transportnom preduzeću "TransKosovo", fabrici keramičkih pločica "Mozaik" i predstavništvu firme "Hepok" iz Mostara. Od 1991. do 1998. bio je na čelu sportskog centra u Kosovskoj Mitrovici. Na mestu zamenika generalnog direktora kompanije "Feronikl" iz Glogovca proveo je period do 2004. godine, kada je postao direktor Nacionalne službe za zapošljavanje za Kosovo i Metohiju.

Kada je 1999. godine formirano Srpsko nacionalno veće Ivanović je postao predsednik njegovog Izvršnog odbora za severno Kosovo. Sa tog mesta smenjen je 2001. godine. Kad su vlade SRJ i Srbije formirale Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju, postavljen za šefa Službe za ekonomski razvoj i rekonstrukciju. Od 2008. nalazio se mestu državnog sekretara u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju. Bio je član Socijaldemokratske partije koja više ne postoji. Bio je instruktor i međunarodni karate sudija. Bio je i predsednik karate kluba "Trepča"..

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.