LEPA VEST IZ VRNJAČKE BANJE: Bolnica MERKUR od 18. januara IZLAZI iz kovid sistema!
Specijalna bolnica Merkur, Foto: Youtube/printscreen

pogodna vest

LEPA VEST IZ VRNJAČKE BANJE: Bolnica MERKUR od 18. januara IZLAZI iz kovid sistema!

Kako se navodi u saopštenju za javnost, očekuje se dolazak velikog broja dijabetičara koji u 2020. godini nisu stigli na uobičajeni tretman u Vrnjačkoj BanjI

Objavljeno:

Kako saznajemo, od 18. januara Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju "Merkur" u Vrnjačkoj Banji neće više biti u kovid sistemu. Kako su saopštili, počeće normalno da primaju pacijente.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, očekuje se dolazak velikog broja dijabetičara koji u 2020. godini nisu stigli na uobičajeni tretman u Vrnjačkoj Banji.

- Poslednji pacijenti oboleli od virusa kovid-19 otpušteni su 8. januara, a u bolnici se trenutno radi dezinfekcija prostora po preporukama kriznog štaba. Zaposleni u bolnici će, po planu imunizacije Ministarstva zdravlja, imati mogućnost vakcinacije u prvom krugu, a deo radnika već je primio prvu dozu vakcine - navodi se u saopštenju vrnjačke specijalne bolnice.

U njemu se dodaje da su iskustva iz rada u kovid sistemu garancija da je rizik od virusa u "Merkuru" sveden na minimum i da u ovom trenutku nema bezbednijeg turističkog objekta u regionu.

(Esprerso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.