SUTRA NAM STIŽE SNEG! Dobro pogledajte u kojim krajevima će biti snežno PRED BOŽIĆ!
Sneg, Foto: Facebook

pažnja

SUTRA NAM STIŽE SNEG! Dobro pogledajte u kojim krajevima će biti snežno PRED BOŽIĆ!

Mogući su pospanost, nervoza i reumatski bolovi.

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično kiša a na planinama sneg, dok se više padavina očekuje posle podne i uveče u centralnim i južnim krajevima, saopštio je Republički hidrometorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura će se kretati od nula do šest stepeni, a najviša od sedam do 13 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren, jugoistočni vetar. Najniža temperatura će biti oko šest stepeni Celzijusa, najviša oko 11 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti uglavnom suvo i malo hladnije, a slaba kiša ponegde se očekuje ujutru i pre podne na jugu i istoku zemlje. Zatim će biti oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Sneg se očekuje i u nižim predelima istočne, jugozapadne i južne Srbije, gde će za vikend i početkom naredne sedmice doći do stvaranja ili povećanja visine snežnog pokrivača. U ostalim krajevima će biti mešovite padavine, kiša i sneg.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 6. januar 2021: Usled očekivanih biometeoroloških prilika opreznost se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa disajnim tegobama. Mogući su pospanost, nervoza i reumatski bolovi.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.