MILOŠ VUČEVIĆ: Više od 56 miliona dinara izdvaja se za mikrolokaciju KOVILJ! (FOTO)
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

INVESTICIJE

MILOŠ VUČEVIĆ: Više od 56 miliona dinara izdvaja se za mikrolokaciju KOVILJ! (FOTO)

Celokupan prostor "urbanog džepa" u Kovilju se sastoji iz 4 potceline: 1. Trg oslobođenja; 2. Centralni park; 3. Parking "drive thru" pijaca; 4. Popločan plato. Vrednost ove investicije koja će potpuno oživeti tu mikrolokaciju je 56.289.420,18 dinara, a obezbedili su je Grad Novi Sad i Ministarstvo privrede.

Objavljeno:

S ministarkom privrede Anđelkom Atanasković i državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Draganom Stevanovićem posetio sam mikrolokaciju Kovilj, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Tu je u završnoj fazi opremanje površine javne namene "46 urbanih džepova" u okviru projekta Evropska prestonica kulture 2021. Celokupan prostor "urbanog džepa" u Kovilju se sastoji iz 4 potceline: 1. Trg oslobođenja; 2. Centralni park; 3. Parking "drive thru" pijaca; 4. Popločan plato. Vrednost ove investicije koja će potpuno oživeti tu mikrolokaciju je 56.289.420,18 dinara, a obezbedili su je Grad Novi Sad i Ministarstvo privrede. Mi nastavljamo sa uređenjem, a sve građane pozivamo da uživaju u novom izgledu ovog mesta!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.