DOK JE VUNE BIĆE I OVACA, TREBA DUPLO VIŠE DA KOŠTA: Srbi NE PRESTAJU DA JAŠU po cenama sa Zlatibora 5 DANA KASNIJE
Srbi ne prestaju da jašu po cenama, Foto: RINA/ Printscreen Twitter

JOŠ SE NIJE SLEGLA PRAŠINA

DOK JE VUNE BIĆE I OVACA, TREBA DUPLO VIŠE DA KOŠTA: Srbi NE PRESTAJU DA JAŠU po cenama sa Zlatibora 5 DANA KASNIJE

Velika prašina se prethodnih dana podigla u javnosti oko jednog fiskalnog računa

Objavljeno:

Iako nije bilo organizovanog dočeka, novogodišnje praznike na Zlatiboru dočekalo je oko 40.000 turista. Smeštajni kapaciteti su popunjeni oko 80 odsto, a najviše potražnje bilo je za privatnim apartmanima.

Ove brojke su iskoristili ugostitelji koji zbog korona virusa već mesecima ne rade ,,punom parom'' pa su ,,napumpali već napumpane cene''.

Velika prašina se prethodnih dana podigla u javnosti oko jednog fiskalnog računa na kome se jasno vidi da koka-kola i biter lemon koštaju 480 dinara, dok je pivo čak 650. Za tri pića ovi gosti dali su 1610 dinara.

Međutim, ova tema je aktuelna i pet dana nakon Nove godine, pa tako mnogi još uvek ne mogu da svare ove cene, iako oni sami ovu cenu nisu platili.

S druge strane, mnogi smatraju da ,,dok je vune biće i ovaca'' i da u svakom restoranu ili kafiću postoji meni ili karta pića u kojima su istaknute cene.

U kom ste vi taboru? Da li biste ostali u kafiću nakon što biste videli ove cene ili biste otišli u neki ,,jeftiniji''? Pišite nam u komentarima...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.