SIGURNO VIŠE NEĆE PARKIRATI PORED KONTEJNERA: Blokirao prilaz kantama i odmah osetio NOVOGODIŠNJI GNEV (FOTO)
Suptilna kazna za vozača, Foto: Nebojša Mandić

OKIĆEN KAO JELKICA

SIGURNO VIŠE NEĆE PARKIRATI PORED KONTEJNERA: Blokirao prilaz kantama i odmah osetio NOVOGODIŠNJI GNEV (FOTO)

Parkiranje pored kontejnera je strogo zabranjeno

Objavljeno:

Nepoznati Novosađanin parkirao je danas svog plavog "pežoa" pored podzemnih kontejnera i momentalno iskusio gnev sugrađana.

Parkiranje pored kontejnera je strogo zabranjeno jer se tako ometa normalno funkcionisanje saobraćaja, a ni komunalne službe ne mogu da rade svoj posao.

Zato je neko od revoltiranih građana rešio da na svojevrstan način kazni ovog vozača koji će verovatno ubuduće dva puta razmisliti pre nego što parkira svoj automobil na nepredviđenom mestu.

Mišljenja korisnika na društvenim mrežama su podeljena, jedni podržavaju ovakav način kažnjavanja, a drugi se pitaju gde je nestala poznata novosadska tolerancija.

- Okićen kao jelkica - napisao je jedan korisnik.

Drugi se pak pitaju da li bi onaj ko je bacio smeće smeo da uradi isto da je u pitanju neki džip.

- Da ima više parking mesta ne bi bilo ni bahatog parkiranja, nisam video kese smeća na nekom novom BMW X5 ili X6 kad se parkira tako ili na zelenu površinu - napisao je drugi korisnik.

Treći se ne slažu sa ovakvim isterivanjem pravde.

- Ovo je baš nepotrebno. Nije blokirao prilaz kontejnerima. Meni je bahato kad zauzmu pola ili celu pešačku stazu. Takvima treba neku "osvetu" napraviti jer kako da prođe majka sa bebi kolicima? Ali ovo mislim da stvarno nije moralo da se desi, ljudi malo preteruju, treba imati više razumevanja, naravno kad postoje uslovi za to - smatra jedna devojka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.