CRNE I TUŽNE BROJKE U LESKOVCU: Dvoje preminulo od KORONAVIRUSA, 6 na respiratorima! Užasne vesti za KRAJ godine!
Loše vesti, Foto: Profimedia

tragično

CRNE I TUŽNE BROJKE U LESKOVCU: Dvoje preminulo od KORONAVIRUSA, 6 na respiratorima! Užasne vesti za KRAJ godine!

Na bolničkom lečenju 146 osoba

Objavljeno:

U KOVID delu leskovačke Opšte bolnice opaki virus odneo je još dva života. Od posledica infekcije virusom korona preminula je sedamdesetosmogodišnja pacijetkinja iz Vlasotinca i osamdesettrogodišnji pacijent iz Vučja, kod Leskovca.

Na respiratorima je šest osoba, od kojih su dve intubirane, dok je na terapiji kiseonikom 97 osoba. Jedan pacijent je transportovan u niški Klinički centar.

Trenutno je na bolničkom lečenju 146 osoba. Primljeno je devet, a otpušteno 13 ljudi. Od ukupnog broja hospitalizovanih 80 osoba je pozitivno, 43 su negativne, 22 čekaju rezultate, a jedna testiranje.

Bolnica, Koronavirus
foto: EPA / Jalal Morchidi

U odnosu na ukupan broj pacijenata - 99 su iz Leskovca, 17 iz Vlasotinca, 13 iz Bojnika, 11 iz Lebana, tri iz Medveđe i po jedan iz Beograda, Niša i Bujanovca.

U poslednja 24 časa stigla su još 313 rezultata pacijenata uzorkovanih na području Jablaničkog okruga od kojih pozitivan nalaz ima 46 osoba. U Leskovcu su testirane 223 osobe, a pozitivno je 28 rezultata. Vlasotince ima još 10, Lebane pet, Medveđa dva, a Bojnik jednog novoobolelog.

Trenutno se čeka na rezultate analiza uzoraka još 104 osobe sa područja celog okruga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.