Miris svežeg domaćeg hleba svako jutro u vašem domu uz Gorenje
Mini pekara, Foto: Promo

gorenje

Miris svežeg domaćeg hleba svako jutro u vašem domu uz Gorenje

Dovoljno je da sačekate da meni pekara obavi najveći deo posla, a vama preostaje samo jedno - da uživate.

Objavljeno:

Ništa ne odiše toplom porodičnom atmosferom kao proslava novogodišnjih i božićnih praznika u krugu najmilijih. Dok čekate sneg uživajući u malom predahu od svakodnevnih obaveza, gledate božićne filmove i spremate ukusna jela za prazničnu trpezu, Gorenje će vas ove zime vratiti u detinjstvo mirisom svežeg hleba u kome će uživati cela porodica.

Gorenje aparat za pečenje hleba predstavlja neizostavan dodatak u kuhinji svakog ljubitelja svežeg hleba i toplih peciva koje su nekada spremale naše bake. Bilo da volite dobro pečen ili sa tankom, hrskavom koricom, hleb će biti ispečen baš kako volite - dovoljno je samo da sastojke prema receptu sipate u aparat, a funkcija koja omogućava odložen početak pečenja do 15 sati, omogućiće vam da hleb bude pečen i tačno kada želite (bez potrebe za ranim ustajanjem)!

Mini pekara
Mini pekarafoto: Promo

Dodatno, Gorenje je razmišljalo i o svojim korisnicma koji su na bezglutenskom režimu ishrane. Zbog specifičnosti bezglutenskog brašna kod kojeg je potrebno duže vreme narastanja i pečenja, odabrani modeli imaju "gluten free" program, a za pripremu bezglutenskog hleba u Gorenje aparatu za pečenje hleba nije potrebno čak ni dodatno ručno mešenje. Dovoljno je da sačekate da meni pekara obavi najveći deo posla, a vama preostaje samo jedno - da uživate.

Mini pekara
Mini pekarafoto: Promo

Naravno, praznična atmosfera i vreme darivanja se ne zaustavlja ovde! Osim odličnih akcija i specijalnih cena, Gorenje za svoj jubilarni rođendan nagrađuje čak 70 korisnika! Sve što je potrebno jeste da do 31. januara na Gorenje fejsbuk stranici podele u komentaru fotografiju sa nekih od porodičnih slavlja. Gorenje će po 10 dobitnika objavljivati svakog utorka, a tu je i nagrada iznenađenja, kojom će Gorenje simbolično obeležiti ulazak u Novu godinu i 71. godinu postojanja kompanije.

Za više informacija posetite Gorenje fejsbuk stranicu, a mini pekara, kao i brojni mali kućni aparati očekuju vas po specijalnim, prazničnim cenama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.