ŽIVOTINJE DEFINITIVNO MOGU DA PREDOSETE ZEMLJOTRES: Pas Kobi je PRVI U KUĆI OSETIO da će se BEOGRAD ZATRESTI (FOTO)
Hrvatsku je pogodio novi u seriji zemljotresa, Foto: Kurir.rs

POČEO DA CVILI

ŽIVOTINJE DEFINITIVNO MOGU DA PREDOSETE ZEMLJOTRES: Pas Kobi je PRVI U KUĆI OSETIO da će se BEOGRAD ZATRESTI (FOTO)

Hrvatsku je pogodio novi u seriji zemljotresa

Objavljeno:

Jak zemljotres osetio se u Beogradu u 12.20 časova.

A da životinje mogu da osete zemljotres, uverila se i jedna beogradska porodica. Naime, pre nego što se zatreslo i zaljuljalo sve u stanu, pas Kobi je počeo da cvili, a kada niko od ukućana nije obratio pažnju, sklonio se ispod kreveta.

Pas
foto: Kurir.rs

"Radila sam, a o naš pas Kobi je, kao i obično ležao pored mojih nogu i strpljivo čekao da završim posao. U jednom trenutku je samo je počeo da cvili, da se setka oko stola gde radim. Čak je i zalajao, što obično skoro nikada ne radi. Naružila sam ga i rekla mu da bude miran. Cvilio je jos možda 10 sekundi, a kako nisam obraćala pažnju, otišao je i sakrio se ispod kreveta. U tom momentu sam osetila da se ljuljam iako sedim. Nisam mogla da verujem da je zemljotres, a deca su pokakala. Pas nije izlazio ispod kreveta i gledao nas je kao da nam kaže, rekao sam vam", napisla je naša čitateljka u komentaru.

Pas
foto: Kurir.rs

Kako javljaju agencije, Hrvatsku je pogodio novi u seriji zemljotresa. Najnoviji potres je iznosio 6,3 stepena. Kako javlja EMSC, potres od 6,3 stepena po Rihteru pogodio se Hrvatsku, a osetio se i u susednim državama. Nakon tog potresa osetio se još jedan manji.

Pas
foto: Kurir.rs

U 12.20 centralna Hrvatska se ponovo zatresla! Zagreb je 'drmalo' dobrih 20-ak sekundi...Potres se osetio i u Srbiji.

Kako javljaju čitaoci Kurira zemljotres se osetio u ovim gradovima i na ovim mestima širom Srbije: Sremska Mitrovica, Šabac, Novi Sad, Zemun, Aranđelovac, Pančevo, Vrbas, Fruška gora, Zrenjanin, Bačka Palanka...

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.