MOGUĆE SU ČETIRI VARIJANTE: Krizni štab donosi KONAČNU ODLUKU, a uveliko se spremaju TAJNE ŽURKE!
Krizni štab, Foto: Tanjug

KORONAVIRUS

MOGUĆE SU ČETIRI VARIJANTE: Krizni štab donosi KONAČNU ODLUKU, a uveliko se spremaju TAJNE ŽURKE!

Jedan novosadski klub najavljuje dnevnu žurku od 10.30, večernju od 21.00, slične ponude imaju i mnoge njihove beogradske kolege

Objavljeno:

Kakve će mere važiti za doček Nove godine, znaće se danas nakon sastanka Kriznog štaba u 15 časova, ali se u Beogradu i drugim gradovima uveliko spremaju i najavljuju dnevne matinee, ali i tajne žurke!

Na društvenim mrežama naširoko se reklamiraju najrazličitije proslave, u dnevnim i večernjim terminima uz, kako ističu organizatori, "poštovanje svih bezbednosnih i epidemioloških mera".

Jedan novosadski klub najavljuje dnevnu žurku od 10.30, večernju od 21.00, slične ponude imaju i mnoge njihove beogradske kolege.

Mnogo će, ipak, zavisiti i od odluke koja bude doneta na Kriznom štabu, a tiče se radnog vremena ugostiteljskih objekata. Oni trenutno mogu da rade do 20 časova, što je jedna od opcija i za 31. decembar, mada su u igri i varijante da rade do 17.00 ili 22.00 sata, ili najmanje realna - da budu potpuno zatvoreni.

- Medicinski deo Kriznog štaba je protiv bilo kakvog organizovanja dočeka Nove godine jer to može samo da pogorša situaciju. Pogotovo sada kada su nam bolnice pune. Kriva jeste sada malo u padu, ali daleko je to od dobrog. Mi iz Kriznog štaba moramo biti jasni i kazati da smo protiv bilo kakvog dočeka - rekao je dr Predrag je Kon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.