PREKINUTA KORONA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Inspektori upali u lokal na Vračaru, u njemu zatekli više od 80 osoba!
Policija, ilustracija, Foto: printscreen RTS

KATASTROFA

PREKINUTA KORONA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Inspektori upali u lokal na Vračaru, u njemu zatekli više od 80 osoba!

U pomenutom lokalu na Vračaru, inspektori su naredili da lokal isprazni, a napisan je prekršajni nalog

Objavljeno:

Samo u jednom lokalu na Vračaru turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove sinoć posle 20h zatekli su čak 87 osoba!

Tokom sinoćne kontrole poštovanja radnog vremena izvršen je pregled 92 ugostiteljska objekata, saopšteno je iz ovog sekreterijata.

U pomenutom lokalu na Vračaru, inspektori su naredili da lokal isprazni, a napisan je prekršajni nalog.

Slična situacija zatečena je u još dva ugostiteljska objekta - na teritoriji gradskih opština Palilula i Stari grad, te su turistički inspektori napisali prekršajne naloge i u ovim slučajevima. Inspekcija je utvrdila da su tri ugostiteljska objekta prekoračila propisano radno vreme, zbog čega su im napisani prekršajni nalozi.

Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove najavili su da će i u buduće nastaviti sa kontrolama poštovanja propisanog radnog vremena i apelovali da na ugostitelje da se pridržavaju mera koje je doneo Krizni štab.

TAJNE KORONA ŽURKE

Međutim, ni kontrole, ni mere, ni ograničavanje radnog vremena kafića ni apeli Kriznog štaba i lekara do sada nisu imali mnogo efekta. Broj tajnih žurki u Beogradu raste i sada više nije reč samo o kućnim varijantama žurki. I gradski ugostitelji priključili su se tom "trendu".

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.